מתנות לידה - עם רקמת שם התינוק

יום חמישי, 28 ביולי 2011

שיפודי אנטריקוט ועגבניות שרי



מתכון שיפודי אנטריקוט ועגבניות שרי | שיפודי אנטריקוט מתכון מאסטר שף בשר | מתכוני בשר
חפשתי מתכון קליל לימי הקיץ הלוהטים של יולי אוגוסט
והאמת שיש הרבה מתכוני בשר למנגל קלילים כגון: שיפודי אנטריקוט במרינדות מיוחדות | שיפודי פרגית בנענע ושום | קבב אמריקאי בתיבול טקסני ועוד מבחר מתכוני בשר לימי קייץ לוהטים.
אבל אחד המתכונים שזכורים לי ביותר זה שיפודי אנטריקוט,השילוב של נענע,כוסברה עגבניות וקינמון פשוט מקפיצים את כל הטעמים בפה לרמות אחרות לגמרי
אולי השילוב של נתחי אניטריקוט וקינמון לא נשמע לכם,אבל אני מביטח לכם שאחרי שתכינו את המנה הזו לא תפסיקו לאכול.
המתכון הזה נעשה בטעות ע"י חבר שבמקום להוסיף  תבלין בהרט הוסיף קינמון והאמת טוב שנעשתה הטעות הזו.
 בשר אנטריקוט נימוח בפה עם שילוב של נענע ,כוסברה,קינמון ועגבניות שרי מתובלות פשוט תענוג צרוף
יאללה לעבודה

1 קילו אנטריקוט מיושן חתוך לקוביות של כ -2 סמ'
1/2כוס כוסברה
1/4כפית קינמון
מלח גס
פלפל שחור טחון
1 כוס עגבניות שרי
10  עלי נענע טריים קצוצים

אופן ההכנה:
בקערה גדולה מניחים את קוביות האנטריקוט ומוסיפים את כל מרכיבי התיבול כולל עגבניות שרי.
מערבבים בעדינות ומניחים במקרר לשעה.
לאחר שכל הבשר והעגבניות היו יחדיו במשרה  כשעה לפחות משפדים את נתחי בשר האנטריקוט ועגבניות השרי לשיפוד מתכת.
מדליקים מנגל פחמים,מברישים ומנקים את המנגל טוב טוב ולאחר מכן מניחים את השיפודים על רשת המנגל לכ-2-3 דק' מכל צד עד לקבלת בשר במידת צלייה מדיום.
מניחים בצלחת הגשה יפה מוסיפים פלחי לימון לקישוט וטורפים את המנה.
בתאבון
כל מתכוני מאסטר שף בשר 2 עכשיו באתר | מתכוני מאסטר שף בשר 2 עכשיו בוידאו | מחפש מתכון לאנטריקוט? חדש שיפודי אנטריקוט  | מתכוני בשר כשרים | אוכל טוב

יום שלישי, 26 ביולי 2011

רוטב ברביקיו ביתי | רוטב ברביקיו אמריקאי

 | מתכוני רטבים לבשר | מתכון רוטב ברביקיו מהיר וטעים.
רוטב ברביקיו משמש לתיבול נתחי עוף בעיקר למרות שניתן להשתמש ברוטב  ברביקיו בהרבה מתכונים.
לדעתי הכי מתאים לברביקיו הינו עוף צליו על מחבת פסים או על המנגל.
מתכון מאסטר שף בשר לרוטב ברביקיו מהיר. | רוטב ברביקיו אמריקאי בוידאו בקרוב.


מצרכים:
1 בצל קצוץ לקוביות קטנות מאוד
1/2 כוס קטשופ היינץ
1/3 כוס חומץ תפוחים
3 כפות חרדל דיז'ון
3 שיני שום כתושות
1/2 כוס סוכר חום בהיר
1/4 כוס מולסה או סילאן
1 כף שמן זית
4 כפות סויה איכותית
פלפל שחור טחון
אופן ההכנה:

מטגנים את הבצל על אש נמוכה עד השחמה יפה (לא לשרוף את הבצל)
מעבירים את הבצל המטוגן למיקסר ומכניסים את כל התבלינים למיקסר
מערבבים את כל החומרים כ-2-3 דק' ויש לכם רוטב ברביקיו אמריקאי
רצוי לתקן תיבול במידת הצורך

אופציה 2:
לטגן את הבצל עד השחמה יפה ,להוסיף את כל המרכיבים למחבת עם הבצל ולהתחיל לצמצם את הרוטב עד שמתקבל רוטב סמיך.
רצוי לתקן תיבול במידת הצורך

רוצים להנות מרוטב ברביקיו אמריקאי אמיתי צלו עוף מאחד המתכונים (כנסו כאן) הנהדרים של מאסטר שף בשר לעוף
ותהנו מרוטב נהדר

כל מתכוני מאסטר שף בשר עכשיו בוידאו | מתכון בשר | מתכוני רוטב לבשר אנטריקוט ופילה

עוף טוסקני בגריל עם רוזמרין ולימון | מתכוני עוף

מחפש מתכון לבישול, טיגון או צליית עוף? | מתכוני עוף
מאסטר שף בשר מזמין אתכם להנות ממבחר ענק למתכוני עוף מיוחדים עכשיו באתר | אוכל טוב
מתכון טוסקני איטלקי | מתכון עוף למנגל.
מתכוני בשר | מבחר מתכונים | מתכוני עוף ,כרעים ושוקיים | חדש מתכונים כשרים לראש השנה עוף ובשר
מתכוני עוף חריפים  | מתכון עוף מרוקאי בתנור , מתכון עוף טעים ופריך מושלם לראש השנה וחגים 



עוף טוסקני בגריל עם רוזמרין ולימון

המצרכים:
מתכוני עוף כשרים עכשיו חדש באתר | מתכון עוף בלימון עכשיו בוידאו
8 חתיכות שוקים או כרעיים
2 כפות רוזמרין טרי קצוץ 
2 כף טימין יבש או טרי
2 כפיות נענע יבשה
חצי כפית פלפל שאטה
1/4 כוס שמו זית
4 שיני שום
מלח ופלפל
1/4 כוס מיץ לימון טרי
10 עיגולי פרוסות לימון

אופן ההכנה:
בקערה גדולה מניחים את חתיכות העוף ושופכים את כל התבלינים כולל השום על נתחי העוף ומניחים למשרה למשך שעה וחצי.
 בתבנית גדולה מניחים את נתחי העוף ומוזגים מעט מיץ לימון על העוף ומניחים את פרוסת הלימון על העוף.
מכניסים לתנור לחום של 170 מעלות ללא כיסוי,תוך כדי הצלייה בתנור מברישים מעט לימון על נתחי העוף וממשיכים בבישול.
סה"כ צליית נתחי העוף התנור כ- שעה וחצי.
לסיום המנה ניתן להוסיף במרכז הצלחת קונפי שום וירקות אנטיפסטי.

יום חמישי, 21 ביולי 2011

שיפודי פרגית במרינדת עשבי תיבול | מתכוני עוף

שיפודי פרגית

עוד מתכון לעוף קליק למנגל קיצי  : שיפודי פרגית במשרה עשבי תיבול ורוטב דובדבנים מתכון עוף משובח
יום חמישי חוף הרצליה בנוהל הרגיל השמנים מתכנסים לערב קניבליות של בשרים על האש.
את מבחר הבשרים כמו תמיד אנחנו קונים באטליז "שף בשר" ברחובות. (ולכן הבלוג נקרא על שם האטליז)
איזה כיף שיש לך קצב צמוד,תמיד מוציא לך את הדברים הטובים מתוך מקררי הישון.
בשר אנטריקוט מיושן שמחכה רק לצלייה על המנגל,סינטה מיושנת נחתכת לעיני הלקוח במשקל הרצוי.
מבחר ענק של קבבים או ליתר דיוק 12 סוגי קבבים שונים ומתובלים בצורה מושלמת.
שיפודי פרגיות מתבלות בעשבי תיבול מוכנות לצלייה על המנגל.
צלעות כבש פרוסות וכמובן נתח קצבים מיושן.
אז נכון חם ולח בעיקר בלילות הקיץ ולכן החלטנו להתחיל עם הבשרים הקלים.
סוד המתכון נחשף כאן לראשונה.
יאללה לעבודה

שיפודי פרגית במרינדת עשבי תיבול עם רוטב דובדבנים על הגריל:
מרכיבים:
פרגית במרינדת עשבי תיבול
1קילו פרגית חתוכה לקוביות של 2ס"מ
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
2 כפות רוזמרין קצוץ טרי
2 כפות טימין קצוץ
1/3 כוס נענע יבשה
2 כפות שמן זית איכותי
1/3 כוס אוכמניות טרי או קפוא
2 כפות ריבת דובדבנים
אופן ההכנה:
חותכים את העוף לקוביות של 2 ס"מ ומניחים בקערה.
מערבבים  את נתחי הפרגית עם השמן, יין, רוזמרין, טימין, נענע ,מלח ופלפל. מכסים ומניחים למשרה במקרר למשך שעה אחת.
משפדים את נתחי הפרגית על שיפוד מתכת (לא עץ!!)
מחממים את הגריל ומניחים את שיפודי הפרגית על הגריל כ-8 דק' לפחות 4 דק' מכל צד
לאחר הצלייה על הגריל יש להוציא לצלחת גדולה
במעבד מזון יש לטחון את הדובדבנים ולהוסיף את ריבת הדובדבנים עם מעט מים
עד לקבלת עיסה דלילה
לסיום המנה: לאחר הוצאת השיפודים מהאש מיזגו מעל השיפודים רוטב דובדבנים איכותי
ואני מבטיח לכם שהילדים שלכם יטרפו את המנה.
וזה עוד אחד ממתכוני מאסטר שף בשר, מתכון פרגית במרינדת עשבי תיבול מתוך מתכוני מאסטר שף בשר
בתאבון

יום שישי, 15 ביולי 2011

עוף בקארי וחלב קוקוס על מצע אורז לבן | מתכון עוף מושלם

מנה אסייתית מעולה שניתן להכין בקלות בבית וללא קושי.
בארץ ניתן למצוא המון מסעדות טובות שמגישות את מנת העוף בקארי וחלב קוקוס.
יש טובות יותר כמו: מסעדת גי'רף בתל אביב, מסעדת סוהו בראשון לציון ומסעדת ריבר שגם לה מס' סינפים בארץ.
כמובן שלכל אחת מהסעדות האלו יש מתכון יחודי לעוף בקארי,אבל בבסיס המנה היא אותה מנה עם שידרוגים קלים בכל אחת מהמסעדות
בשבוע שעבר סעדתי לשמחתי בכל 3 המסעדות שציינתי והצלחתי להגיע למתכון בסיסי ומשודרג של מנת- עוף בקארי וחלב קוקוס.
מתכון מאסטר שף בשר למנת עוף בקארי וחלב קוקוס.כל מתכוני מאסטר שף בשר 2 עכשיו באתר | מתכוני מאסטר שף בשר 2 עכשיו בוידאו | אוכל טוב

מצרכים:

1 קג' חזה עוף חתוך לרצועות עבות בערך 3 ס"מ
1/2 כפית מלח
חופן כוסברה קצוצה
1/2 כפית כמון
1/2 כפית קינמון
1/2 כפית הל
1/2 כפית פלפל שחור טחון
1 בצל סגול גדול קצוץ (בערך 1 כוס)
5 שיני שום כתושות
2 פלפלים חריפים קצוצים דק
2 כפות שמן זית
1 קופסא חלב קוקוס
2 כפות מחית קארי
2 כפות חמאת בוטנים
1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ דק
חופן בוטנים קלויים
אופן ההכנה:
בקערה קטנה מערבבים יחד את המלח, כוסברה, כמון, קינמון, הל, פלפל שחור ומניחים בצד.
את העוף יש לחתוך לרצועות עבות כ- 3 ס"מ  כל רצועה. מניחים בקערה גדולה את נתחי העוף ומוסיפים את תערובת התבלינים ומעסים את רצועות העוף  כ-3 דק' כך שכל התבלינים יספגו בעוף. את נתחי העוף מעבירים למקרר למשך 1-2 שעות.
מחממים מחבת גדולה (רצוי טפלון) מוזגים כף שמן זית על אש בינונית מוסיפים את הבצל הסגול מטגנים כ-3 דק' ,מוסיפים את השום והפלפל החריף לטיגון קצר.
ומעבירים לקערה.
שלב ב': מחממים מחבת על אש גובה מוזגים עוד כף שמן זית מניחים את כף הג'ינג'ר ומתחילים בהקפצה מהירה, מוסיפים את רצועות העוף
להקפצה עד למידת עשיה הרצויה, (שימו לב לא להוציא את הבשר ורוד) מוצאים לקערה עם הבצל השום והפלפל החריף.
שלב ג': מוזגים את חלב הקוקוס למחבת,מתחילים בצימצום על אש נמוכה. לאחר כמה דק' בערך 5-6דק' מוסיפים 2 כפות חמאת בוטנים מבשלים מעט ולאחר מס' דק' מכניסים פנימה את כל רצועות העוף,הבצל,השום והפלפל החריף ומוסיפים את 2 כפות מחית הקארי מקפיצים למשך 3-4 דק' מוסיפים את הכוסברה הקצוצה עוד 2-3 הקפצות
ומעבירים לקערה גדולה.
סיום המנה: יש להגיש את מנת העוף בקארי על מצע אורז לבן ולפזר מעל כוסברה טרייה,בצל ירוק וחופן בוטנים קלויים.
בתאבון

מתכון עוף מושלם | מתכוני עוף כשרים ברשת | מתכוני עוף בוידאו עכשיו בא | מאסטר שף 3 עכשיו כל המתכונים באתר

יום רביעי, 6 ביולי 2011

מתכון שווארמה ביתית | שווארמה

שווארמה ביתית
\


מחפש מתכון שווארמה ביתית | מתכון שווארמה ביתית | שווארמה ביתית
שווארמה הינו מאכל ישראלי מוכר ואהוב.(נכון אז גנבנו אותו מהטורקים או הלבנונים או המצרים) מה זה משנה??
שווארמה טובה הינה שווארמה מבשר הודו נקבה עם תוספת של בשר טלה טרי ומעט פרגית.
המון זמן אני מחפש מתכון שווארמה ביתית,לצערי ללא הצלחה.לכן החלטתי לנסות מס' מתכונים עד שהגעתי למתכון המושלם.
בשר טוב,תיבול נכון וצליית בשר נכונה ויש לכם מתכון שווארמה ביתית.
היום החלטתי לפרסם את מתכון מאסטר שף בשר, השווארמה שלי והאמת שהוא מתכון שווארמה מעולה וטעים.
שווארמה טובה אפשר להכין בבית ולהנות מתוספות לשווארמה שבדרך כלל לא מוספים במסעדות.

אפשר בכייף להזמין חברים לארוחת שווארמה ביתית מזינה וטעימה.
זמן ההכנה לשווארמה ביתית הינו קצר. זה במידה ואתם מקבלים מהקצב שלכם את כל נתחי הבשר חתוכים לרצועות דקות.
שמוכנות להקפצה ישירה על המחבת.

לאחרונה אני נתקל במתכוני שווארמה הכוללים קולה!! קולה??? חברה אל תהרסו את השווארמה שלכם.
בשום פנים אל תוסיפו קולה זה הורס את המתכון.
במקום שווארמה אמיתית תקבלו עיסה מתוקה ,דביקה ולא איכותית! לא חבל על הבשר??

חדש! מתכון שווארמה בוידאו כנסו עכשיו
כל מתכוני מאסטר שף בשר עכשיו בווידאו | מתכוני מאסטר שף בשר העונה השנייה



-->
1/2קילו שווארמה הודו נקבה
1/2 בשר טלה טרי
1/3 קילו פרגית
5 בצלים גדולים
1/2 קילו פטריות טריות
מלח שולחן
פלפל גרוס
2 כף כמון
3 כפות תבלין "ראס אל חנות" שימו לב לקנות את התיבול המתוק יותר (המשלב מעט קינמון והל)
1 כף פפריקה מתוקה

אופן ההכנה:

במידה והקצב לא חתך לכם את בשר השווארמה לרצועות דקות, חייבים לחתוך את כל נתחי הבשר לרצועות דקות.
שווארמה טובה מתחילה בבשר טוב ורצועות דקות ולא עבות.

בצל: את הבצלים יש לחתוך לרצועות עבות לאורך.
פטריות : גם את הפטריות יש לחתוך לאורך. שימו לב לחתוך את הפטריות לחתיכות עבות.

לפני צליית הבשר יש להתחיל עם הקפצת הבצל והפטריות,נתחיל עם השחמת הבצלים ולאחר מכן הקפצת הפטריות
גם בשלב הזה אני מוסיף תיבול כשליש מהכמויות שרשמתי.

אופן הכנת הבשר: את נתחי השווארמה,הטלה והפרגית יש להקפיץ יחדיו על אש גבוה מאוד אחרי שמחבת הטפלון התחממה טוב טוב.
הניחו את בשר השווארמה על המחבת והתחילו להקפיץ את כל הבשר תוך ערבוב של כל הבשרים.
את שאר התיבול הוסיפו אחרי 3 דק' לכל נתחי הבשר במחבת והמשיכו להקפיץ את כל הבשרים כ- 4 דק' נוספות.
לאחר הקפצת הבשרים הוסיפו את הבצל המטוגן והפטריות המוקפצות לתוך נתחי הבשר וערבבו טוב טוב.

לסיום: אני מאוד אוהב לאכול את השווארמה שלי בלאפה,הפתרון הביתי הינו טורטיה מקסיקנית.
מזגו שכבה עבה של טחינה טובה ועליה את נתחי השווארמה,גלגלו את הטורטיה כמו לאפה ובתאבון

דרך נוספת לאכול שווארמה הינה על מצע אורז לבן ומעל את נתחי השווארמה
מתכון מהיר לשווארמה ביתית,מהירה וטעימה.

חדש! מתכון שווארמה בוידאו


 מתכון מושלם לכבד עוף מתוך האתר מתכונים ואוכל טוב מתכון לכבדי עוף בשילוב קונפי שום


למתכונים נוספים שלי ניתן למצוא באתר picrest.co.il
אתר מדהים שמאגד את כל המתכונים ברשת במקום אחד!

יום ראשון, 3 ביולי 2011

מתכון קציצות/קבב בקר במילוי חצילים



מתכון קציצות בקר במילוי חצילים מאסטר שף בשר 2 | קבב בקר עם חצילים | קבב במילוי חצילים מאסטר שף בשר 2 
   
רכיבים:
5 חצילים יפים
1 בצל קצוץ
500 גרם בשר טחון טרי
חבילת פטרוזיליה
חבילת כוסברה
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית מלח
1 כפית "ראס אל חנות"
1/2 כפית קינמון
3/4 כף כמון טחון
אופן ההכנה:
שורפים את כל החצילים על האש או הגז עד לקבלת המידה הנכונה
מוצאים את ליבת החצילים ומנחים במסננת.
הכנת הבשר: בקערה גדולה קוצצים את הבצל,הכוסברה והפטרוזיליה ומכניסים את הבשר
מתבלים בשאר התבלינים  ומתקנים לפי הטעם.
לאחר שהחצילים התקררו וסוננו מכל הנוזלים,מעבירים את החצילים לקערת הבשר ומערבבים בעדינות.
יוצרים קבבים לצלייה על האש בגדול ובצורה הרצויה
ועוברים לצלייה על המנגל,לסיום המנה ניתן למזוג טחינה על כל המנה.
מתכון קבב במילוי חצילים | בקרוב בוידאו מתכון קציצות במילוי חציל קלוי
אופציה נוספת לבישול קבב עם חצילים ברוטב עגבניות טריות מאסטר שף בשר 2

מצרכים לרוטב עגבניות:
6 עגבניות אדומות ועסיסיות
2 שני שום
1/2 פלפל אדום חריף
1 כף שמן זית
1 כף פפריקה אדומה
1/2 כף פפריקה חרפיה

אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל  כ-3 דק' מוסיפים את השום וממשיכים לטגן על אש נמוכה.
מוסיפים פלפל חריף ועגבניות טריות וממשיכים לסישול איטי עד שהעגבניות מתרכות.
לאחר כ- חצי שעה מוסיפים את הקבב במיליו חצילים לתוך רוטב העגבניות ומבשלים כ -20 דק'
מתכון מושלם לשבת | מתכון קבב בקר במילוי חצילים מתכון מאסטר שף בשר 2 בקרוב בוידאו
בתאבון.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...