יום ראשון, 26 בפברואר 2012

רצועות אנטריקוט סנדביץ מושלם

נתח אנטריקוט הופך לרצועות אנטריקוט בסנדביץ מושלם.
ארוחה צהריים קלילה ומהירה, האמת גם לארוחת ערב לחברים המנה הזו מומלצת ביותר.
מריחה קלה של חרדל ד'יזון, עלי רוקט,נתח אנטריקוט מיושן ורוטב פלפל ביתי. הופך כל מתכון פשוט, למתכון אנטריקוט מושלם.
אז נכון, כשאומרים לנו בשר אנטריקוט אנחנו ישר חושבים על סטייק איכותי מבשר אנטריקוט מיושן ומשוייש.
 אבל היום נלמד להכין סנדביץ אנטריקוט מתכון מושלם לסנדביץ אנטריקוט עם ממרח פלפלים ועלי רוקט.
סנדוויץ' אנטריקוט מהיר וקליל | מתכון סנדוויץ' אנטריקוט | מתכון מאסטר שף בשר 2 

4 סנדביצים
מצרכים:


נתח אנטריקוט במחבת פסים

300-500 גר' אנטריקוט
1 חבילת עלי רוקט
4 ג'בטות איטלקיות ארוכות
4 כפות חרדל ד'יזון
2 פלפל אדום שרוף
2 פלפל צהוב שרוף
2 פלפל כתום שרוף
1/2 כפית שום כתוש
חופן כוסברה
3 כפות שמן זית
1/2 כפית מלח גס
1/2 כפית פלפל גרוס

אופן ההכנה:

צולים את נתח האנטריקוט כ-5 דק'מכל צד לדרגת עשייה מדיום.
מכניסים לתנור את 4 הג'בטות לתנור לחימום קצר.


תערובת רוטב פלפל ביתי

הכנת רוטב פלפל: "שורפים" על הגז הביתי את כל הפלפלים עד לריכוך.
מקלפים את הקליפה ומנקים מגרעינים את הפלפל.
קוצצים דק דק את כל 6 הפלפלים ומוסיפים 3 כפות שמן זית ,כוסברה,מלח גס ופלפל גרוס.
קוצצים את כל המרכיבים יחד ומניחים בצד.


נתח האנטריקוט ברוטב הפלפל
  
לאחר סיום צליית נתח האנטריקוט מוציאים מהאש ומניחים על רוטב הפלפל הביתי שלנו.
מתחילים ביחתוך אלכסוני של נתח האנטריקוט לרצועות של כ- 3 סמ'. 

הרכבת המנה:
מוציאים את 4 הג'בטות מהתנור ומזלפים מעט שמן זית על אחד הצדדים של הלחם,בנוסף מורחים כף אחת של חרדל ד'יזון.
מוסיפים עלי רוקט לאורך כל אורך הלחמניה ומניחים את נתחי האנטריקוט על עלי הרוקט.

את שאריות רוטב הפלפל אוספים מקרש החיתוך ומניחים
על נתחי האנטריקוט.

בתאבון.

מתכון סנדביץ אנטריקוט בשילוב רוטב פלפל ביתי , מתכון מאסטר שף בשר 2 | מחפש מתכון לרוטב צ'מיצו'רי



רצועות אנטריקוט בשילוב רוטב פלפל ביתי




יום שישי, 24 בפברואר 2012

אסאדו | שפונדרה | קשתית



אסאדו בתנור - שף בשר
פירוש המילה אסאדו בספרדית הינו "צלוי". זו השיטה
המקובלת ביותר בדרום אמריקה לעשיית מנגל.
דרך עשיית הבשרים במדינות כמו ארגנטינה וברזיל הינה בשיטת "אסאדו" צלייה איטית של נתחי הבשר המובילים כגון: "ורד הצלע" או כמו שרובנו מכירים אותו בשם "אנטריקוט" את נתח האנטריקוט הארגנטינאים מנחים על המנגל במשקל של 3 ק"ג,  למשך 3 שעות בצלייה איטית ובמרחק מהאש של כ -30 סמ'.
נתחים נוספים הנצלים בשיטת האסאדו הינן שופנדרה | קשתית.
אשר נפרסים  ומשופדים על שיפוד גדול וארוך המונח מעל האש במרחק של 30 סמ' ונצלה כ 3-4 שעות מעל האש.


מכינים שפונדרה בבית? מחפש מתכון לשפונדרה | קשתית? 

שף בשר -בלוג הבשר הגדול ברשת
רשימת מצרכים:
 5 רצועות של אסאדו (קשתית, שפונדרה)
 תפוחי אדמה
 4 ראשי  שום
שמן זית
מלח גס
פלפל שחור גרוס
5 ענפי טימין
10 מחטים של רוזמרין
5 ענפים של זעתר טרי או יבש


אופן ההכנה:

מברישים מעט את נתחי השפונדרה בשמן זית. שימו לב מעט (הנתח הזה שמן מאוד)
מפזרים מעל את עשבי התיבול ,מלח גס ופלפל גרוס
מפרקים את כל שיני השום ומפזרים בתבנית בצמוד לנתחים.
עוטפים הכל בנייר כסף,
מכניסים לתנור לחום גבוה 200 מעלות למשך שעה וחצי.
לאחר מכן מוצאים מהתנור. לוקחים את כל שיני השום ומתחילים למרוח על הנתח.
מחזירים לתנור עם נייר הכסף מורידים את החום ל 160 מעלות למשך 3 שעות נוספות.
זה הזמן להוסיף תפו"ח כמה שאתם רוצים, להוסיף את הכל לתבנית מעט מלח, מעט פלפל
וזהו לסגור את הכל לעוד שעה וחצי לפחות.

נתח השפונדרה הינו נתח מדהים בטעמו אל תוסיפו יותר מידי תבלינים ורטבים!!
אז יאלללה בתאבון ותהנו.
יש לכם קייטרינג אסאדו? רוצים לפרסם את הקייטרינג אסאדו שלכם?! אתר מאסטר שף בשר שמח לתת לכם את האופציה לפרסם את קייטרינג האסאדו שלכם. שלחו לנו תגובה עם הפרטים שלכם וניצור אתכם קשר.

יום רביעי, 15 בפברואר 2012

קדירת בשר עשירה בטעמים ברוטב לימון פרסי

מאסטר שף בשר במתכון לקדירת בשר,ברוטב לימון פרסי.
מחפש מתכון למנה פרסית? מתכון קדירת בשר בטעם עשיר בתוספת רוטב לימון פרסי
התבלין המדהים במטבח הפרסי הינו לימון פרסי.
תבלין לימון פרסי מוסיף טעם מקסים למנה וצבע זהוב יפה.
מתכוני הבשר הטובים  ביותר לערב הפסח.
מתכוני בשר לערב פסח | מתכון פשוט ואוכל טוב לקדירת בשר ברוטב לימון פרסי   |
מתכון פרסי לתבשיל בשר בשילוב לימון פרסי.
 מצרכים:
3 – 2 ק"ג נתח אווזית (קאצ`קה)
1/2 ק"ג שורש פטרוזיליה, חתוך לקוביות
1/2 ק"ג שורש סלרי, חתוך לקוביות
1 יח' כרישה (רק החלק הלבן), פרוס דק
1 ראש שום, מפורקים ומקולפים
1 כף שום פרסי, יבש פרוס
2 לימונים פרסיים
קליפה מגוררת מלימון אחד
1/3 כף צ`ילי כתוש
צרור קשור של עשבי תיבול :למון גראס, ריחן , טימין לימוני , לואיזה
1/2 ליטר יין לבן יבש
מלח ופלפל שחור גרוס טרי
10 לימונים כבושים
שמן זית 

אופן הכנה
במחבת רחבה סוגרים את נתח הבשר מכל צדדיו ומעבירים לכלי.
לאותה מחבת מוסיפים את כל ירקות השורש,שום, כרישה,לימון פרסי,קליפת הלימון והצ'ילי.
מערבבים את כל ירקות השורש והתבלינים ומאדים כ-15 דק' על המחבת.
אל תוך הסיר מחזירים את הבשר,מוסיפים את צרור עשבי התיבול והיין ומביאים לרתיחה ,על אש גבוה.
לאחר רתיחה מנמיכים את האש ומבשלים כ-שעתיים וחצי ,עד לריכוך הבשר.
מוציאים את הבשר מהסיר ומסננים את הרוטב. מצמצמים על אש גבוה עד לקבלת רוטב סמיך, אם יש צורך מתבלים שוב.
 פורסים את הבשר למנות ומגישים עם אורז בסמטי לבן ולימון כבוש.

 מתכוני בשר לחג | מתכוני בשר לפסח | מבחר מתכוני בשר לערב פסח
מאגר מתכוני בשר לפסח | שף בשר הינו הבלוג הגדול ברשת למתכוני בשר לחג הפסח

נתח בקר בבישול איטי בתוספת זרעי כוסברה.

מאסטר שף בשר במתכון לנתח בקר עסיסי בבישול איטי.
מחפש מתכון כתף בבישול ארוך ואיטי? מתכון נתח בקר עסיסי וטעים
בשילוב זיתים,זרעי כוסברה וכל טוב.
לקראת ערב פסח אתר מאסטר שף בשר מביאים לכם את כל המתכונים הטובים ביותר לערב הפסח.
מתכוני בשר לערב פסח | מתכון פשוט טעים לנתח בקר בזיתים |
מתכון מרוקאי לתבשיל נתח בקר עסיסי וטעים.

מצרכים:

2 ק"ג נתח בשר לבישול ארוך (צוואר או כתף) מומלץ לקשור את נתח הבשר
200 גרם שקדים קלופים
200 גרם זיתים ירוקים מגולענים
מלח
פלפל שחור,גרוס גס
½ כפית קינמון טחון
½ כפית זרעי כוסברה כתושים
1 כוס עגבניות קלופות וחתוכות (אפשר משומרות)
8- 6 שיני שום שלמות
2 בצלים חתוכים לרבעים גדולים
½ כוס יין אדום יבש
½ כוס ציר בקר או ירקות - למתכון ציר בקר או עוף לחצו כאן!
4 תפוחי אדמה ,חתוכים גדול
4 גזרים חתוכים גדול
1 לפת ,חתוכה לרבעים
1 שורש סלרי,חתוך גס
שמן זית

אופן הכנה:

המנה הינה פשוטה מאוד להכנה, שימו לב לתהליכי הבישול ותהנו ממנה בשרית משובחת וטעימה.

יש לקצוץ יחד את השקדים,זיתים,פלפל,קינמון,מלח,זרעי כוסברה ולערבב יחד את כל המרכיבים טוב טוב.
בעזרת סכין יש לבצע חריצים קטנים אך עמוקים בנתח הבשר.בעזרת היד מורחים את תערובת התבלינים שערבבנו יחד  ומכניסים את התערובת לתוך נתח הבשר.
בנוסף לאותם חריצים שעשינו מכניסים כמה יח' שום בודדות כ-4.
בסיר עבה או בקדירה עבה מחממים מעט שמן זית וסוגרים את הבשר מכל צדדיו טוב טוב.
לאחר מכן באותו סיר קדירה מוסיפים בצל,שום,עגבניות ומעט ציר ירקות. זה הזמן לתבל את נתח הבשר במעט פלפל גרוס ומלח.
מבשלים כשעה וחצי בסיר מכוסה,על להבה נמוכה.
לאחר כשעה וחצי מוסיפים את ירקות השורש ומעט ציר ירקות או ציר בשר וממשיכים לבישול של עוד כ-חצי שעה.
אחרי כ-שעה וחצי בודקים תיבול, במידה וחסר מוסיפים מלח או פלפל. ממשיכים בבישול הנתח כ-שעה וחצי נוספות
לאחר כ-שלוש שעות בישול על להבה נמוכה הנתח מוכן.
פורסים את הבשר, יוצקים מעט מהרוטב ומגישים את שאר הרוטב בכלי נפרד.

מתכוני בשר לערב פסח | מתכוני בשר לפסח | מחפש מתכון לערב פסח | מאסטר שף בשר, מתכוני בשר ועוף.
כל המתכונים לערב פסח עכשיו באתר מאסטר שף בשר.


יום שני, 13 בפברואר 2012

תבשיל שוק טלה/כבש חריף עם חומוס וירקות שורש | מתכונים קלים ואוכל טוב

תבשיל שוק טלה/כבש חריף עם חומוס וירקות שורש  מחפש מתכון לתבשיל טלה/כבש חריף?
מתכון פשוט ואוכל טוב לתבשיל כבש/טלה עם חומוס וירקות שורש.
אני חושב שסוף סוף הגיע מזג אוויר המתאים ביותר לתבשיל כבש/טלה עם ירקות וחומוס חריף.
 מזג האוויר ערפלי וקריר הגיע לצפון והעמק היפה שלנו הפך לחורפי במיוחד.
אין זמן טוב יותר לאוכל טוב שכזה ,תבשיל חם ונזיד כבש/טלה עשיר בטעמים,זה הזמן לתבשיל חם, לבבי וחריף.
נזיד כבש/טלה זה הינו בהשראת טעמים מבית אמא (במקרה שלי מרוקו) 
שוק כבש/טלה, חומוס, שמן זית, שום, כוסברה ופפריקה מרוקאית, אשר מוסיפה רק נגיעה של טעם מעושן על התבשיל.
עוד מס' תבלינים מרוקאים לארומה משגעת.
מתכונים ואוכל טוב.
תבשיל כבש/טלה חריף


המצרכים
1 שוק טלה/כבש
2 בצלים גדולים קצוצים
3 גזרים גדולים קצוצים
1 ראש שום, קלופים וקצוצים לסטריפים
5 תפוחי אדמה חצויים לחצי
5 יח' אירטישוק ירושלמי, נקי ושטוף
4 עגבניות מרוסקות
3 כוסות מים או ציר ירקות
2 כפות פפריקה מרוקאית
1 כפית  צ'ילי אדום חריף
2 כפיות פפריקה מעושנת
קופסאות חומוס, סחוט ושטף או כוס חומוס מושרה לאחר יום
1 צרור כוסברה קצוץ
1 כפית מלח גס
1 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כפית משיה - תבלין מרוקאי
1/2 קינמון טרי
1/2 כפית ראס אל חנות- תבלין מרוקאי
3 כפות שמן זית


אופן ההכנה:


מחממים שמן זית בסיר קרמי  גדול על אש בינונית גבוהה.
מוסיפים את הבצל הקצוץ ואת הגזר לסיר. מערבבים ומבשלים על אש בינונית גבוהה עד שהבצל מתחיל להשחים.
מוסיפים את השום הקצוץ ומטגנים עוד דקה.
לאחר שהשום ,הבצל והגזר השחימו מעט, מוסיפים את בשר הטלה/כבש וסוגרים את נתח הכבש מכל הכיוונים עוד כ4 דק'.
 מוסיפים עגבניות מרוסקות,מתבלים בכל התבלינים היבשים ומוסיפים מים או ציר ירקות.
  מביאים לרתיחה ומבשלים לפחות שעתיים
לאחר כשעתיים מוסיפים לכל התבשיל את גרגירי החומוס,תפוחי האדמה, ארטישוק הירושלמי ואת צרור הכוסברה.
ממשיכים בבישול איטי כשעתיים נוספות.
במידה והרוטב הסמיך יותר מידי מוסיפים עוד ציר ירקות או מים.
לאחר כ4 שעות תבשיל הכבש/טלה מוכן.
תבשיל שוק כבש חריף מתכון אוכל טוב
בתאבון

יום חמישי, 9 בפברואר 2012

מתכון לכבדי עוף בשילוב קונפי שום | מתכונים קלים ואוכל טוב

מתכון לכבדי עוף בשילוב קונפי שום.
מחפש מתכון לכבדים? מתכונים קלים  ואוכל טוב שמח לתת לכם מתכון כבדים מדהים.
מתכון כבדים על טוסט ביתי מתכון מנצח לארוחה טעימה ומזינה עם חברים.
מתכון לכבדי עוף בשילוב קונפי שום | מתכונים קלים ואוכל טוב
מרכיבים:
300 גרם כבד עוף
5 כפיות שמן זית
קונפי בצל או קונפי שום מוכן
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל גרוס 
1/2 כפית מלח גס
1/2 כפית כמון
6 פרוסות לחם קלוי או בגט טרי
2 חופנים עלי בייבי סלק
 אופן ההכנה:
יש לנקות את הכבדים  או לקנות נקי.
מתבלים במעט מלח  את הכבדים ומטגנים במחבת עם 5 כפות שמן זית, על אש גבוהה במשך כ-6 דקות, מוסיפים את כל תערובת התבלינים היבשה ומטגנים מכל הצדדים.
מוצאים את הכבדים מהמחבת ומניחים בצלחת. קולים 6 פרוסות לחם בטוסטר או על מחבת פסים . מניחים עלי בייבי  סלק על צלחת הגשה.
מניחים את פרוסות הלחם הקלוי ומעל מניחים מס' של כבדים צלויים,מעל לכבדים מניחים קונפי שום ובוזקים מעט מלח גס ושמן זית.
מתכון לכבדי עוף בשילוב שום קונפי מתכונים ואוכל טוב.

הסבר מפורט על נתחי בשר וצורות הבישול הטובות ביותר לכל נתח בשר

הסבר מפורט על כל נתחי הבשר
איזה בשר מתאים לתבשיל/קדרה? | איזה בשר מתאים לבישול מהיר על הגריל? | בשר לצלייה על הפלנצ'ה?
מתכונים ואוכל טוב בהסבר מפורט על חלקי הפרה,מידות צליית נתחי בשר וצורות בישול.מתכונים ואוכל טוב
תהנו.

-->

סטייק טלה עם עצם
שנים אני מאוהב בנתח המקסים הזה.
מתאים ביותר לצלייה על הגריל וכמובן על פלנצ'ה ביתית.
סטייק טלה עם עצם ישמח לקבל מרינדה טובה ועדינה (ממש עדינה)
מידת צלייה הטובה ביותר לסטייק טלה עם עצם הינה MEDIUM
לאחר צליית הנתח חייבים לתת זמן מנוחה לסטייק הטלה כ-3 דק' לפני אכילתו.

צלעות טלה/צלעות כבש
מתאים ביותר לצלייה על הגריל או מחבת פסים. מידת הצלייה הינה MEDIUM WELL
ניתן לצלות צלעות טלה וצלעות כבש גם בתנור לאחר סגירת הצלעות על מחבת פלנצ'ה.
צלעות טלה וצלעות כבש יקבלו בברכה מרינדות שונות.

סטייק טיבון
משקל הנתח חייב להיות בין 400-500 גר' ולבשלו עד רמת MEDIUM / MEDIUM RARE
לאחר הצלייה הבשר חייב לנוח כ-3 דק'
לפני אכילתו.

להמשך הכתבה לחצו על פרטים נוספים. לאוהבי בשר הקריאה חובה!!

קבב
מלך המנגל הישראלי על כל סוגי הקבבים למינהם כגון: קבב פרסי,קבב ישראלי,קבב רומני, קבב לבנוני, קבב עיראקי,קבב
כבש .כל הקבבים הנ"ל לא דורשים צלייה ארוכה.אל תיבשו את הקבב שימו לב להכין את הקבב במידת צליית MEDIUM
בלבד.

למתכוני קבב מיוחדים לחצו כאן


נקנקיות מרגז
בישול נקנקית המרגז מחייבת בישול עד מידת צלייה MEDIUM WELL לפחות.
רק לאחר מידת הצלייה הזו טעמי הבשר והחריפות יוצאים לחך.נקנקיות מרגז משתלבות מעולה בתבשלים עם רוטב כגון:
שקשוקה,רוטב עגבניות מרוקאי ועוד..
ניתן לצלות את נקנקיות המרגז במידת צלייה נמוכה יותר.


נתח קצבים
הנתח הטוב ביותר לצליה על הגריל.
שימו לב את נתח הקצבים יש לצלות עד מידת צלייה MEDIUM בלבד.
רק במידה ואתם בקשר טוב עם הקצב שלכם ידכם תשיג את הנתח המדובר.
נתח הקצבים הינו חלק קטן מתוך נתח שנקרא פלדה | Flank
נתחים אלו מתאימים ביותר לבישול ארוך בקדרה או לטחינה.
מרקם הנתח וטעמו המיוחד נותן ריח וטעם נפלא לקדרות בשר.

סטייק פורטרהאוס
משקל הסטייק האידיאלי הינו 500גר'.
יש לצלות את סטייק הפורטרהאוס עד מידת צלייה MEDIUM בלבד.

סינטה | מותן | Sirlon
סינטה הינו נתח מעולה לצלייה על הגריל, פלנצ'ה או מחבת פסים.
מידת הצלייה הטובה ביותר הינה MEDIUM
נוסף לכך ניתן להכין מנתח הסינטה | מותן | סירליון רוסטביף -צלוי בתנור במרינדות נהדרות.

פילה
פילה טרי מיושן הינו אחד הנתחים הטובים ביותר לצלייה על הגריל. מידת הצליה הרצויה הינה MEDIUM
ניתן לצלות פילה טרי גם על מחבת פסים או פלנצ'ה ביתית. גם כאן מידת הצלייה לפילה הינה MEDIUM

אנטריקוט
משקל הנתח הטוב ביותר לצלית אנטריקוט על הגריל הינו 400 גר'.
יש לצלות את נתח האנטריקוט על אש בינונית, לא על
אש חזקה חבל לשרוף את הנתח המושלם לגריל. משויש בשומן , מידת הצלייה הינה MEDIUM /MEDIUM WELL
ניתן לצלות נתחי אנטריקוט גם על מחבת פסים או פלנצ'ה.
נתח אנטריקוט הינו הנתח הטוב ביותר לרוסטביף בתנור.

מכסה אנטריקוט / הצלע
נתח זה מתאים לטחינה ולהכנת המבורגר טעים במיוחד.
מכסה האנטריקוט או בשמו הנוסף מכסה הצלע מתאים לקציצות
ברוטב או לקציצות על הגריל
מידת הצליה לקציצות הינה MEDIUM
מידת הצלייה להמבורגר משתנה לפי משקל ההמבורגר אך לא יותר ממידת MEDIUM /MEDIUM WELL

נתחי כף: פולי | צאך | ויסבראטן
נתחי כף הינם נתחים מאזור האחוריים של הבקר.
נתחים אלו מומלצים מאוד לטחינה ובישול ארוך, מומלץ מאוד לקדרות בשר.
מומלץ ליצור נקניק מיובש וממולח.


נתחי ראמפ: ראמפ | שייטל
את נתחי הראמפ מומלץ לבקש מהקצב לנקות.
הראמפ דורש ניקוי יסודי של סילוק גידים,נתחי הראמפ אינם התברכו בשומן
אך עדין מתאים לצלייה על הגריל ובישול ארוך למרקים וקדרות בשר.


נתחי צוואר: אונטרה ריב | צוואר
נתחים אלו הינם הטובים ביותר למתכוני המבורגר וגולש הונגרי.
ניתן ואף רצוי לשלב את נתח האונטרה ריב עם בשר אנטריקוט ולקבל בשר להמבורגר מושלם.


אוסובוקו
נתחי אוסובוקו מתבשלים בצלייה איטית בקדרות או צלייה בתנור.
אוסובוקו עם עצם זה אחד המתכונים הטובים ביותר לתבשילי קדרה.
מח העצם סופג את טעמי הרוטב ומעניק טעם וניחוחות נפלאים. נימוח בפה בצורה מושלמת.


קשתית | שפונדרה
לאחרונה יש ביקוש נלהב לנתחי שפונדרה /קשתית הישראלים התחילו להבין שגם נתח שאינו סטייק טעים להפליא.
כל התודות מגיעות למסעדות הבשר הארגנטינאיות בארץ.
נתח השפונדרה הטוב ביותר שטעמתי בארץ לדעתי במסעדת דוניה רוסה,מסעדה ארגנטינאית בעין הוד מומלץ ביותר!
נתחי שופנדרה עסיסים ביותר

כנפיים
צליית כנפיים על הגריל חייבות להגיע למידת צליה WELL DONE.
הכנפיים מפרישות בזמן הצלייה דם,לכן לא כייף
לאכול כנפיים עם דם. להבדיל מסטייק אנטריקוט.

כנפיים במרינדות שונות
גם כן אין ברירה אלא לצלות את הכנפיים עד רמת צלייה WELL DONE שימו לב לבשל על אש
בינונית ולא גבוה, מכיוון שהרוטב ישרף מבחוץ והכנפיים לא יתבשלו בפנים. חבל!!


חזה עוף
צליית חזה עוף מתאימה לילדים ומבוגרים כאחד. מידת MEDIUM WELL הינה המידה הטובה ביותר במידה ואנחנו
לא רוצים לייבש את הבשר. רצוי לתבל במרינדות המתאימות לחזה עוף

חזה עוף במרינדת שונות
גם כאן כמו מנת הכנפיים במרינדה יש לצלות את הכנפפים על אש בינונית ולא גבוה.
רמת הצלייה הינה MEDIUM WELL

מתכוני מרינדות לחזה עוף לחצו כאן

סטייק פרגית
פרגית הינה חלק מעט שמן ביחס לחלקים השונים בעוף.
מידת הצלייה הטובה ביותר לסטייק פרגית הינה MEDIUM WELL
סטייק פרגית במרינדות שונות
זהירות לא לשרוף את סטייק הפרגית בגלל המרינדה שלו. לצלות על אש בינונית עד מידת
צלייה MEDIUM WELL.

שיפודי לבבות
כן יש דעות שונות. אלו שאוהבים את שיפודי הלבבות במידת צלייה MEDIUM. בתיבול עדין של מלח ופלפל.
ויש כמובן את האנשים שאוהבים את שיפודי הלבבות של במידת צלייה MEDIUM WELL ,תחליטו אתם איך בא לכם לאכול
את שיפודי הלבבות שלכם.

שווארמה הודו
שיפודי שווארמה הודו בתיבול "ראס אל חנות" במידת צלייה MEDIUM /MEDIUM WELL השיפוד המנצח.

מחפש מצלמה לצילום אוכל? עכשיו באתר מגוון מצלמות Canon

Canon EOS Rebel T3 12.2 MP CMOS Digital SLR with 18-55mm IS II Lens + Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III Telephoto Zoom Lens

מתכון כנפיים ברוטב ברביקיו מדהים.

מחפש מתכון לכנפיים ברוטב מקורי?
החלטנו לנסות להכין כנפיים ברוטב ברביקיו אמריקאי.
זה התחיל בערב משחק הסופרבול האחרון.
נעם שהיה רעב בשעה 1 בלילה החליט להזמין כנפיים ברוטב ברביקיו אמריקאי
מאחת המסעדות המוכרות בתל אביב. אפילו,מוכרות מאוד.
נעם חשב שהוא הולך לטרוף את כל 20 יח' הכנפיים.
אבל לאחר כשעה הגיע השליח עם תבנית חד פעמית. לכנפיים היו ריח של שמן מכונות,
רוטב הברביקיו היה נראה כמו משהו לא מובן ואני לא רוצה להיות בוטה.
החלטנו לא לאכול את הכנפיים הלא מוגדרות האלו ולהכין בעצמנו.
שימו לב: המתכון לכנפיים נעשו מהראש תוך 5 דק'.
אם יש לכם תוספות הערות וכו.. אשמח לקבל ולפרסם.
מצרכים:
1 קילו כנפיים
3 כפות קטשופ
1 כף רסק עגבניות
1/2 כף חומץ תפוחים
3 כפות רוטב הויסין - רוטב המשמש לתיבול ברווז בנוסח פקינג,אגרולס,כנפיים וכו..
3 כפות רוטב ווסטרשייר
1 כף סוכר חום כהה
1 כף דבש
1 כף אבקת צ'ילי
1/2 כפית  פפריקה חריפה שאל
2 כפות חרדל דיז'ון
3 שיני שום, קלופות וקצוצות שאל
1כף  שורש ג'ינג'ר קלוף וקצוץ 
1 כף גרידת לימון
1/2 כפית  מיץ לימון
אופן ההכנה:
בקערה גדולה מערבבים את כל התבלינים ביחד עד לקבלת מרקם אחיד.
לתוך הקערה מוסיפים את הכנפיים,מערבבים טוב טוב ומניחים בצד כ-חצי שעה לפני הבישול.
בתבנית גדולה עם נייר אפייה,מניחים את כל הכנפיים עם רוטב הברקביקיו ומכניסים לתנור
לחום של 180 מעלות לכ- 45 דק'.
אני מבטיח לכם שאתם הולכים ללק את האצבעות.
תהנו.
מתכון לכנפיים בגריל | מתכון לכנפיים ברוטב ברביקיו | כנפיים בתנור
יש לכם מתכונים לכנפיים בתנור? רוצים לשתף אותנו במתכון מיוחד משלכם לכנפיים בתנור?
נשמח לקבל תגובות ולפרסם מתכונים מיוחדים.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...