tag:blogger.com,1999:blog-5970856750850970951.post7691203262071004543..comments2023-12-04T12:03:22.065+02:00Comments on שף בשר | מתכוני בשר | רק בשר: מתכון שועעית ירוקה מוקפצת, בשילוב קציצות מרוקאיותUnknownnoreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5970856750850970951.post-82414997074660375532014-01-09T10:54:55.832+02:002014-01-09T10:54:55.832+02:00יצא לי פשוט מושלם.... כמעט הוספתי לחם, אבל החלטתי ...יצא לי פשוט מושלם.... כמעט הוספתי לחם, אבל החלטתי לנסות בלי. הקציצות יצאו טעימות ופריכות..ולא! לא צריך להוסיף ביצהעלמהnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5970856750850970951.post-284319136565536292013-12-06T19:46:22.206+02:002013-12-06T19:46:22.206+02:00חייבים להוסיף ביצה, אחרת הקציצות מתפרקות!חייבים להוסיף ביצה, אחרת הקציצות מתפרקות!edwardbrhttps://www.blogger.com/profile/00305649668404676314noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5970856750850970951.post-63890555933470122722012-06-04T17:14:47.425+03:002012-06-04T17:14:47.425+03:00תשובה: היי, אם את/ה מכינים קציצות קטנות, סביר להני...תשובה: היי, אם את/ה מכינים קציצות קטנות, סביר להניח שהם יצאו יבשות ודחוסות. בכדי לקבל קציצה אוורירית: 1.יש להכין קציצה יפה וגדולה (לא יותר מידי). לטגן אותה כ-2 דק' מכל וצד ולהכניס לרוטב העגבניות ל-12-13 דק'.<br />לא יותר מזה.<br />2. את הבשר יש לערבב טוב טוב טוב כ-5 דק,. ככל שמערבבים את הבשר כך הקציצה תהיה יותר אוורירית.אוכל אנשים חושיםhttps://www.blogger.com/profile/11598627723296119184noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5970856750850970951.post-44475898406990116792012-06-04T14:25:30.732+03:002012-06-04T14:25:30.732+03:00שאלה לי .למה הקציצות בשר יוצאות לי קשות ולא רכות כ...שאלה לי .למה הקציצות בשר יוצאות לי קשות ולא רכות כאלה אווריריות ..<br />.Anonymousnoreply@blogger.com