יום חמישי, 13 בספטמבר 2012

תבשיל שוק טלה מתכון לארוחת קרניבורים

תבשיל אוכף/שוק טלה מתכון לשבת ולחגים | תבשיל אוכף/שוק טלה מאסטר שף בשר
מתכוני טלה | מתכון מאסטר שף בשר לשוק טלה בתנור | מתכוני בשר | מתכונים.

יום חמישי חברים מגיעים אלי לארוחת קרניבורים , זהו מנהג קבוע בו כל שבוע זוג אחר מארח לארוחת בשר עשירה.
טוב, מה עושים? מה מכינים לאוהבי בשר מטורפים שהולכים לצלוב אותך אם האוכל לא טעים, או יותר נכון לאכול אותך אם הבשר לא טעים.
השבוע אני הולך להפתיע את החברים בתבשיל  שוק טלה עם עשבי תיבול,ירקות שורש ויין אדום, מתכון לקרניבורים אמיתיים .
אז כמו שציינתי אנחנו חבורת קרניבורים- חולי בשר מושבעים גם הנשים שלנו לשמחתינו אוהבות בשר בדיוק כמונו הגברים.אני בטוח שזו תהיה ארוחת בשרים מדהימה!
מהיום נתחיל כאן פוסט חדש הנקרא " בשרים בחמישי" -בכל יום חמישי נביא לכם כאן את מיטב מתכוני הבשר של חבורת הקרניבורים.

מצרכים:

אוכף טלה

8 יח' שוק טלה
מלח
כפית פלפל שחור גרוס
1/4 כוס שמן זית איכותי
1 שומר בינוני
1 כרישה חתוכה לקוביות (רק החלק הלבן)
2 בצלים קצוצים לקוביות
4 גבעולי סלרי חתוכים לקוביות
2 גזרים קלופים חתוכים לקוביות גדולות
4 שיני שום כתושות
2 כפות רסק עגבניות
1 בקבוק יין אדום איכותי 750 מ"ל
2 גבעולי רוזמרין טרי

סגירת אוכף הטלה במחבט

4 גבעולי טימין טריים
1 כף סוכר חום
6 כוסות ציר בקר ( לא חובה)
1 כף קמח
1/2 כוס מים

אופן ההכנה:

מחממים מחבת יצוקה כבדה על אש גבוהה,מניחים את פרוסות שוק הטלה במחבת וסוגרים מכל הצדדים כמה דק'
מוצאים את פרוסות חלקי האוכף לסיר גדול ומוסיפים את גבעולי הרוזמרין והטימין.


תבשיל אוכף טלה בתנור

באותה מחבת מטגנים את 2 הבצלים עד להזהבה, מוסיפים את שיני השום ו2 כפות קמח וממשיכים בטיגון.
לאחר כמה דק' מוסיפים את חצי כוס מים ומצמצמים את כל רוטב הבצל והשום.
מעבירים את הבצל והשום ולסיר עם שוק הטלה.באותה מחבט מטגנים קלות את קוביות השומר,כרישה וגבעולי הסלרי לא יותר מ 2 דק'.
מעבירים את כל תוכן המחבט לסיר עם שוק הטלה
מוסיפים בקבוק יין אדום, 2כפות רסק עגבניות, 6 כוסות ציר בקר.
מחממים תנור ל200 מעלות והסיר נכנס לכ- שעתיים עד שעתיים וחצי.

לאחר בישול של כשעתיים יוצא שוק הטלה מהתנור,במידה ויש הרבה רוטב ניתן לצמצם אותו ע"י בישול על הגז כ 10 דק'  ללא מכסה.
תבשיל שוק טלה מתכון מאסטר שף בשר
תבשיל שוק טלה מתכון לשבת ולחגים- לחובבי בשר מושבעים




יום חמישי, 6 בספטמבר 2012

שיפודי פרגית ותפוחי אדמה מיוחדים


מחפש מתכון לשיפודי פרגית בתיבול מזרחי?
מתכון לשיפודי פרגית בדיוק כמו במסעדה.
מתכון פשוט וקל של מאסטר שף בשר, לשיפודי פרגית.
מתכון פרגיות מתובלות בבהרט, כמון, ופפריקה מרוקאית.
תוספת של תפוחי אדמה צלויים במחבת, עם מעט תיבול.
הילדים שלכם הולכים להתאהב בשיפודים הללו.
מתכוני שיפודים | מתכוני שיפודי פרגיות | מתכון שיפוד פרגית של מסעדה
כל המצרכים' כולל אופן ההכנה עכשיו בסרטון וידאו

-->

יום שני, 3 בספטמבר 2012

מתכון ברבוניות ממולאות ומטוגנות בציפוי קריספי


מתכון: מז'וז'ין - סרדינים ממולאים או ברבוניות ממולאות



מחפש מתכון לברבוניה/סרדינים ממולאים?
מתכון פשוט וקל לברבוניות ממולאות בכוסברה,פטרוזיליה ופלפל צו'מה.
מתכון מושלם של ברבוניות לערב שישי וערבי חג.
מתכון ברבוניות או סרדינים ממולאים. מתכון מהמטבח מרוקאי.
אומנם יש קצת עבודה בהכנת ברבוניות או סרדינים ממולאים אבל תאמינו לי שההשקעה שווה.
נכון זה בלוג בשר,אבל הייתי חייב לשתף אתכם במתכון המעולה הזה של ברבוניות ממולאות ומטוגנות בציפוי פריך.
יש לכם כבר מנה ראשונה מושלמת ליום שישי.

כל המצרכים ואופן ההכנה נמצאים בסרטון! תהנו


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...