יום רביעי, 6 ביולי 2011

מתכון שווארמה ביתית | שווארמה

שווארמה ביתית
\


מחפש מתכון שווארמה ביתית | מתכון שווארמה ביתית | שווארמה ביתית
שווארמה הינו מאכל ישראלי מוכר ואהוב.(נכון אז גנבנו אותו מהטורקים או הלבנונים או המצרים) מה זה משנה??
שווארמה טובה הינה שווארמה מבשר הודו נקבה עם תוספת של בשר טלה טרי ומעט פרגית.
המון זמן אני מחפש מתכון שווארמה ביתית,לצערי ללא הצלחה.לכן החלטתי לנסות מס' מתכונים עד שהגעתי למתכון המושלם.
בשר טוב,תיבול נכון וצליית בשר נכונה ויש לכם מתכון שווארמה ביתית.
היום החלטתי לפרסם את מתכון מאסטר שף בשר, השווארמה שלי והאמת שהוא מתכון שווארמה מעולה וטעים.
שווארמה טובה אפשר להכין בבית ולהנות מתוספות לשווארמה שבדרך כלל לא מוספים במסעדות.

אפשר בכייף להזמין חברים לארוחת שווארמה ביתית מזינה וטעימה.
זמן ההכנה לשווארמה ביתית הינו קצר. זה במידה ואתם מקבלים מהקצב שלכם את כל נתחי הבשר חתוכים לרצועות דקות.
שמוכנות להקפצה ישירה על המחבת.

לאחרונה אני נתקל במתכוני שווארמה הכוללים קולה!! קולה??? חברה אל תהרסו את השווארמה שלכם.
בשום פנים אל תוסיפו קולה זה הורס את המתכון.
במקום שווארמה אמיתית תקבלו עיסה מתוקה ,דביקה ולא איכותית! לא חבל על הבשר??

חדש! מתכון שווארמה בוידאו כנסו עכשיו
כל מתכוני מאסטר שף בשר עכשיו בווידאו | מתכוני מאסטר שף בשר העונה השנייה



-->
1/2קילו שווארמה הודו נקבה
1/2 בשר טלה טרי
1/3 קילו פרגית
5 בצלים גדולים
1/2 קילו פטריות טריות
מלח שולחן
פלפל גרוס
2 כף כמון
3 כפות תבלין "ראס אל חנות" שימו לב לקנות את התיבול המתוק יותר (המשלב מעט קינמון והל)
1 כף פפריקה מתוקה

אופן ההכנה:

במידה והקצב לא חתך לכם את בשר השווארמה לרצועות דקות, חייבים לחתוך את כל נתחי הבשר לרצועות דקות.
שווארמה טובה מתחילה בבשר טוב ורצועות דקות ולא עבות.

בצל: את הבצלים יש לחתוך לרצועות עבות לאורך.
פטריות : גם את הפטריות יש לחתוך לאורך. שימו לב לחתוך את הפטריות לחתיכות עבות.

לפני צליית הבשר יש להתחיל עם הקפצת הבצל והפטריות,נתחיל עם השחמת הבצלים ולאחר מכן הקפצת הפטריות
גם בשלב הזה אני מוסיף תיבול כשליש מהכמויות שרשמתי.

אופן הכנת הבשר: את נתחי השווארמה,הטלה והפרגית יש להקפיץ יחדיו על אש גבוה מאוד אחרי שמחבת הטפלון התחממה טוב טוב.
הניחו את בשר השווארמה על המחבת והתחילו להקפיץ את כל הבשר תוך ערבוב של כל הבשרים.
את שאר התיבול הוסיפו אחרי 3 דק' לכל נתחי הבשר במחבת והמשיכו להקפיץ את כל הבשרים כ- 4 דק' נוספות.
לאחר הקפצת הבשרים הוסיפו את הבצל המטוגן והפטריות המוקפצות לתוך נתחי הבשר וערבבו טוב טוב.

לסיום: אני מאוד אוהב לאכול את השווארמה שלי בלאפה,הפתרון הביתי הינו טורטיה מקסיקנית.
מזגו שכבה עבה של טחינה טובה ועליה את נתחי השווארמה,גלגלו את הטורטיה כמו לאפה ובתאבון

דרך נוספת לאכול שווארמה הינה על מצע אורז לבן ומעל את נתחי השווארמה
מתכון מהיר לשווארמה ביתית,מהירה וטעימה.

חדש! מתכון שווארמה בוידאו


 מתכון מושלם לכבד עוף מתוך האתר מתכונים ואוכל טוב מתכון לכבדי עוף בשילוב קונפי שום


למתכונים נוספים שלי ניתן למצוא באתר picrest.co.il
אתר מדהים שמאגד את כל המתכונים ברשת במקום אחד!

4 תגובות:

  1. יצא לי מעולה גם בלי בשר טלה. מתכון מושלם

    השבמחק
  2. המון זמן חפשתי מתכון שווארמה איכותי!! את/ם פשוט אלופים בעלי פשוט התענג על הלאפה עם השווארמה יותר מכל חזן או שמש.

    אורית

    השבמחק
  3. מתכון לשוורמה עסיסית:
    לקחת את החלק של הישבן של התרנגולת להוריד את העצם לחתוך את הבשר לחתיכות כמו בשורמה לתגן עם מעט שמן זית או שומן כבש ולהמשיך כפי שכתוב במתכון או להמציא אחת כזו....

    השבמחק
  4. מתכון השווארמה הטוב ביותר!!! הכנתי אתמול לכל החברים .כולם התלהבו בטירוף.
    היה טעים מאוד

    השבמחק

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...