יום חמישי, 21 ביולי 2011

שיפודי פרגית במרינדת עשבי תיבול | מתכוני עוף

שיפודי פרגית

עוד מתכון לעוף קליק למנגל קיצי  : שיפודי פרגית במשרה עשבי תיבול ורוטב דובדבנים מתכון עוף משובח
יום חמישי חוף הרצליה בנוהל הרגיל השמנים מתכנסים לערב קניבליות של בשרים על האש.
את מבחר הבשרים כמו תמיד אנחנו קונים באטליז "שף בשר" ברחובות. (ולכן הבלוג נקרא על שם האטליז)
איזה כיף שיש לך קצב צמוד,תמיד מוציא לך את הדברים הטובים מתוך מקררי הישון.
בשר אנטריקוט מיושן שמחכה רק לצלייה על המנגל,סינטה מיושנת נחתכת לעיני הלקוח במשקל הרצוי.
מבחר ענק של קבבים או ליתר דיוק 12 סוגי קבבים שונים ומתובלים בצורה מושלמת.
שיפודי פרגיות מתבלות בעשבי תיבול מוכנות לצלייה על המנגל.
צלעות כבש פרוסות וכמובן נתח קצבים מיושן.
אז נכון חם ולח בעיקר בלילות הקיץ ולכן החלטנו להתחיל עם הבשרים הקלים.
סוד המתכון נחשף כאן לראשונה.
יאללה לעבודה

שיפודי פרגית במרינדת עשבי תיבול עם רוטב דובדבנים על הגריל:
מרכיבים:
פרגית במרינדת עשבי תיבול
1קילו פרגית חתוכה לקוביות של 2ס"מ
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
2 כפות רוזמרין קצוץ טרי
2 כפות טימין קצוץ
1/3 כוס נענע יבשה
2 כפות שמן זית איכותי
1/3 כוס אוכמניות טרי או קפוא
2 כפות ריבת דובדבנים
אופן ההכנה:
חותכים את העוף לקוביות של 2 ס"מ ומניחים בקערה.
מערבבים  את נתחי הפרגית עם השמן, יין, רוזמרין, טימין, נענע ,מלח ופלפל. מכסים ומניחים למשרה במקרר למשך שעה אחת.
משפדים את נתחי הפרגית על שיפוד מתכת (לא עץ!!)
מחממים את הגריל ומניחים את שיפודי הפרגית על הגריל כ-8 דק' לפחות 4 דק' מכל צד
לאחר הצלייה על הגריל יש להוציא לצלחת גדולה
במעבד מזון יש לטחון את הדובדבנים ולהוסיף את ריבת הדובדבנים עם מעט מים
עד לקבלת עיסה דלילה
לסיום המנה: לאחר הוצאת השיפודים מהאש מיזגו מעל השיפודים רוטב דובדבנים איכותי
ואני מבטיח לכם שהילדים שלכם יטרפו את המנה.
וזה עוד אחד ממתכוני מאסטר שף בשר, מתכון פרגית במרינדת עשבי תיבול מתוך מתכוני מאסטר שף בשר
בתאבון

תגובה 1:

  1. במרכיבים לא נרשם היין.מה היין הממולץ במתכון זה

    השבמחק

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...