יום רביעי, 18 באפריל 2012

מתכון לקבב בולגרי מאזור מהבלקן

קבב בולגרי מאסטר שף בשר
שלום לבולגרים!!!! אז נכון לכל עדה יש את מתכון הקבב שלה.
אבל הבולגרים באמת יודעים להכין קבב טוב.
את הקבב הבולגרי מאפיין המון שומן, והשומן הופך את הקבב הרומני לעשיר בטעמים (והמון עשן על הגריל)
אין ספק שהעשן שיוצא מכמות השומן הגדולה בקבב הבלוגרי שווה כל רגע.
לכבוד יום העצמאות מאסטר שף בשר מעניק לכם מתכון לקבב בולגרי אמיתי.
 בולגרי אמיתי יודע להכין קבב איכותי. מבחר מתכוני קבב של מאסטר שף בשר | מתכוני בשר ליום העצמאות
מתכון לקבב רומני דפוק (מוצאים את האויר מהקבב וצולים 3 דק' מכל צד)
גם הבולגרים לא טומנים ידם בצלחת, ומגישים קבב עסיסי ונהדר בנוסח בולגרי, כשצורתו עשויה להשתנות מקבב מאורך לקבב עגול.


המרכיבים:
500 גרם בשר צוואר
400 גרם בשר קשתית
200 גרם שומן כבש
1 ביצה
1 כפית מלח
1 כפית פלפל
1/2 כפית כמון
1 בצל קצוץ
1/2 חבילת פטרוזיליה קצוצה


אופן ההכנה:
אז אתם כבר יודעים, מבקשים מהקצב לטחון את הבשר בטחינה גסה. פעם אחת בלבד, כולל שומן הכבש.
בקערה מערבבים את סוגי הבשר עם הביצה ומתבלים במלח, בפלפל וכמון.
מוסיפים את הבצל הקצוץ והפטרוזיליה, ומערבבים.
מניחים את העיסה על השיש, ודופקים עליה היטב עד להוצאת כל בועות האוויר.
מניחים את התערובת במקרר למשך כל הלילה. למחרת מכינים מתערובת הבשר את הקבבים.
על שיפוד או כקציצה.
לדעתי עדיף כקציצה, כך מרגישים את טעם הקבב ומרקו העדין.
בתאבון.
מתכוני בשר ליום העצמאות | מגוון מתכוני בשר מאסטר שף בשר | מתכוני בשר ותוספות לבשר

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...