יום חמישי, 27 ביוני 2013

צלעות כבש במרינדת טריאקי

מתכון צלעות כבש במרינדת טריאקי.
אז הקיץ כבר כאן ואין יותר מושלם מברביקיו באמצע השבוע...
לפני שבוע יצא לי לאכול במסעדת אסייתית די נחשבת
מי לא אוהב צלעות כבש?? (טוב יש כמה שלא ממש אוהבים כבש)
אצלנו בחבורה צלעות כבש נחשבות כמעדן. תמיד אפשר ורצוי לשדרג את המנה הזו. השבוע יצא לי להכין צלעות כבש בטריאקי עם אורז פרסי ליד. מתכון מדהים וקל להכנה.
למתכון הזה יש מס' וריאציות אתם מוזמנים לנסות בעצמכם ולשנות את אופן המתכון.
קדימה למתכון....

מצרכים לצלעות:
10 יח' צלעות כבש טרי טרי
1 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ
2 שיני שום כתושות
10 כפות רוטב טריאקי מוכן.

על המנגל הביתי צולים את הצלעות משני הכיוונים כ -5 דקות. עד שהשומן של הצלעות נעשה שרוף.
מכניסים לתוך מחבת ווק גדול את השום והג'ינג'ר ומטגנים מעט. מוסיפים את רוטב הטריאקי ומצמצמים כ -2 דקות על אש גבוה.
לאחר שהצלעות מוכנות, מוצאים אותן לצלחת גדולה.
מניחים בווק כ- 2 צלעות כל פעם ומטגנים עם רוטב הטריאקי כ- 2 דקות (לא יותר)
מוציאים לצלחת הגשה.
אופציה נוספת : לאחר צמצום הרוטב בווק, אפשר לשפוך את הרוטב על צלעות הכבש ולהכניס לתנור לכ 4 דקות על חום 170 מעלות .

זהו, מתכון לצלעות כבש במרינדת טריאקי
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...