יום שלישי, 29 באפריל 2014

שיפודי פרגית בתיבול בדיוק כמו במסעדה

כמה פעמים אכלתם שיפודי פרגית או שיפודי כבש/ הודו ואהבתם כל כך את התיבול? היום אנחנו מגלים לכם את הסוד השמור ביותר של הסטקיות של פעם. התיבול המיוחד שעל השיפודים. קדימה למתכון שיפודי פרגית בתיבול בדיוק כמו במסעדה
מצרכים:

מתכון לתיבול שיפודי פרגית בדיוק כמו במסעדה

1 קילו, פרגיות טריות חתוכות לקוביות בעובי 3 ס"מ
שיפודי ברזל
1 כף כמון
1 כף פלפל שחור
1 כף פפריקה מרוקאיות מתוקה
1/2 כף מלח שולחן
1/2 כף ראס אל חנות
1/2 כף הל טחון
1/3 כף אבקת שום
1/3 כפית פלפל שאטה טחון 

אופן ההכנה:
ישנם 2 דרכים להכנת התיבול לשיפודי פרגית.
1. פשוט לערבב את כל התבילינים בקערה ולשמור בקופסא אטומה עד לשימוש 
2. ניתן להעביר את כל התבלינים למעבד מזון ולטחון מעט מעט את כל התבלינים יחד.
משפדים את הפרגיות על שיפוד ברזל, כאשר שיפודי הפרגית על האש יש לתבל מכל הצדדים את הפרגיות.
אני מבטיחה לכם שאתם תלקקו את האצבעות...
בתאבון




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...