יום חמישי, 2 ביוני 2011

מתכון צלעות כבש ים תיכוני ומקל קינמון

מקל קינמון מוסיף המון לתבשילי צלעות טלה
המתכון הבא פשוט מצויין,לחג,לשבת או סתם מתכון לאמצע השבוע.
בפעם הראשונה טעמתי את מתכון צלעות הטלה עם מקלות קינמון
במסעדה מרוקאית מעולה, כן כן אולי זו הטובה בארץ אי שם בירושלים
אז קדימה לכו שלב שלב במתכון,אתם תהנו ממנו.
מתכוני בשר | מבחר מתכונים | מתכוני עוף ובשר | חדש מתכונים כשרים לראש השנה
מתכוני צלעות טלה וכבש | מתכון צלעות כבש וטלה בתנור, מתכון מושלם לראש השנה וחגים 


מרכיבים:

6 יח' צלעות טלה
3 שן שום קצוצה
2 כפות שמן זית
1 / 2 כפית פלפל שחור
1 / 2 כפית כוסברה יבשה
קורט פפריקה חריפה
3מקלות קינמון
1 כפית עשבי תיבול - מתכון לעשבי תיבול לחצו כאן
מלח לפי הצורך

רוטב:
1 / 4 כוס ריבת תפוזים
קורט פתיתי צ 'ילי חריף
1 / 2 כפות חומץ אורז
1 כף נענע קצוצה

אופן ההכנה:

לערבב את כל המרכיבים בקערה גדולה.
להכניס את צלעות הכבש לתוך הקערה ולהשרות במרינדה כשעה.
לסגור את הבשר על מחבת פסים מכל הצדדים
ולהכניס לתנור לחום 180 מעלות לכ25 דק'.
מוצאים מהתנור ובוזקים את הרוטב על צלעות הטלה.
בתאבון.


מתכוני צלעות טלה וכבש | מתכון צלעות כבש וטלה בתנור, מתכון מושלם לראש השנה וחגים 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...