יום חמישי, 1 במרץ 2012

סלט פסטה עם נתחי סינטה מוקפצים

סלט פסטה עם ירקות, בשר ותיבול אסייאתי.
מנה אסייאתית, קלה להכנה ועשירה בטעמים.
הכינו מראש את הפסטה בבישול "אל דנטה".
נתחי בשר כמו סינטה,מעניקה למנת הפסטה הזו טעמים וריחות אסייאתים.
20 דק' השקעה לארוחה מזינה וטעימה!!
מחפש מתכון לסלט פסטה עם נתחי סינטה?
מחפש מתכון לנתחי סינטה צרובה על מחבת עם סלט פסטה?
סלט פסטה חם, עם נתחי סינטה מוקפצים אוכל לצהריים.
מנה מרעננת המשלבת פסטה פנה,ירקות מוקפצים וסינטה צרובה על המחבת.

מרכיבים:

300 גרם רצועות סינטה פרוסות לרצועות דקות 3 סמ' לכל אורך הסינטה
2 כוסות פסטה פנה מבושלת.
2 פלפל אדום פרוס דק
2 פלפל ירוק פרוס דק
1/2 קילו שועעית ירוקה מבושלת
1 חבילת פטריות שמפניון טריות
1 כוס בצל ירוק פרוס לרצועות באלכסון
10 עלי בזיליקום קצוצים לרצועות
4 שיני שום כתושות
2 כפות חומץ בלסמי
2 כפות שמן זית
1 כפית מלח שולחן
1 כפית פלפל שחור
4 כפות שומשום



אופן ההכנה:

במחבת טפלון עמוקה מכניסים את 2 סוגי הפלפלים ומטגנים 3 דק'.
לאחר 3 דק' הוסיפו את השום וטגנו עוד דקה אחת. הוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם.
הוציאו את כל התוכן מהמחבת לקערה גדולה.
הוסיפו את הפטריות להקפצה מהירה על אש גבוה.(שימו לב פטריות אוהבות חום גבוה מאוד והקפצה מהירה) ככה תבטיחו שהפטריות לא יהיו נוזליות וספוגיות. הוציאו את הפטריות לקערה.
הקפיצו את השועעית מס' דקות על אש גבוה ושוב העבירו גם את זה לקערה.

מרינדה לנתחי סינטה: את נתחי הסינטה העבירו לקערה עמוקה עם 2 שיני שום כתושות
מעט פלפל גרוס,2 כפוץ סוייה 1 כפית חומץ בלסמי.
להעביר למקרר לשעה ולאחר מכן לצלייה.

ועכשיו להקפצת הבשר: תנו למחבת שלכם להתחמם טוב טוב ולאחר מכן מזגו מעט שמן למחבת.
הניחו את נתחי הסינטה על המחבט לצלייה קצרה מכל הצדדים לא יותר מ 3 דק' מכל צד עד שהכל שחום יפה.

סיום המנה: לאחר הקפצת כל המרכיבים הכניסו את כל התערובות של הקערה למחבת הטפלון העמוקה
כולל נתחי הסינטה,2 סוגי הפלפלים, השועעית הירוקה והפטריות.
הקפיצו הכל ביחד תוך כדי מיזגו את הסוייה וחומץ הבלסמי.
העבירו לצלחת גדולה ופיזרו את עלי הבזיליקום ושומשום מעל.

מתכון מעולה לפסטה פנה עם נתחי סינטה וירקות מוקפצים. בתאבון

תגובה 1:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...