תבשיל עוף ותפוחי אדמה,תבשיל מדהים לימי החורף הקרובים.
תבשיל כרעיים עוף בתוספת תפוחי אדמה בתיבול מזרחי מיוחד.
שוקיים וכרעיים בסיר ברזל יצוק או סיר קרמי מיוחד.
תבשיל פשוט טעים ומיוחד לתבשיל בשר עם ניחוחות ארומטים מדהימים.
מחפש תבשיל עוף לשבת? מחפש תבשיל שוקיים וכרעיים לערב שישי.
מתכונים חדשים באתר שף בשר.
מצרכים:
4 שוקיים
4 כרעיים
8 יח' תפוחי אדמה חתוכים לרבעים
1 בצל חתוך לרבעים
7 שיני שום מקולפים קצוצים.
1/2 כוס שמן זית
3 כפות פפריקה מרוקאית מתוקה
1/2 כפית פפריקה חריפה
1 כפית כמון
1 כפית קינמון
1/2 כפית ראס אל חנות(תערובת תבלינים מרוקאית)
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור.
2 כוסות מים
אופן ההכנה:
לתוך קערה מכניסים את שמן הזית ואת כל התבלינים יחד.
מערבבים טוב את כל התבלינים ומכניסים את כל נתחי העוף (שוקיים,כרעיים)
מערבבים יחד את כל נתחי העוף והתבלינים ומניחים לכחצי שעה במרינדה.
טיפ: ניתן לשלב מקל קינמון אל תוך הסיר היצוק
מחממים את סיר הברזל היצוק או סיר קרמי יצוק על הגז ומכניסים את נתחי העוף לסגירה קצרה.
לאחר כ-4 דק' צלייה מוסיפים את השום והבצל ומוסיפים 2 כוסות מים חמים ומביאים לרתיחה קלה.
מכניסים לתנור לשעה בטמפרטורה של 170 מעלות.
לאחר מכן מכניסים את תפוחי האדמה אל תוך הסיר מערבבים וממשיכים בבישול של עוד כ-שעה וחצי.
במידה והמים התאדו יש להוסיף עוד כ- חצי כוס מים.
לאחר כשעתיים וחצי צלייה בתנור העוף ותפוחי האדמה יוצאים פשוט מושלמים.
עוף רך וטעים עם ניחוח מדהים.
בתאבון
מחפש מתכוני בשר לשבת? מחפש מתכונים מהירים לשבת?
אתר המתכונים שף בשר שמח לתת לכם את מבחר המתכונים הטובים ביותר לשבת וערבי חג.
תבשיל כרעיים עוף בתוספת תפוחי אדמה בתיבול מזרחי מיוחד.
שוקיים וכרעיים בסיר ברזל יצוק או סיר קרמי מיוחד.
תבשיל פשוט טעים ומיוחד לתבשיל בשר עם ניחוחות ארומטים מדהימים.
מחפש תבשיל עוף לשבת? מחפש תבשיל שוקיים וכרעיים לערב שישי.
מתכונים חדשים באתר שף בשר.
מצרכים:
4 שוקיים
4 כרעיים
8 יח' תפוחי אדמה חתוכים לרבעים
1 בצל חתוך לרבעים
7 שיני שום מקולפים קצוצים.
1/2 כוס שמן זית
3 כפות פפריקה מרוקאית מתוקה
1/2 כפית פפריקה חריפה
1 כפית כמון
1 כפית קינמון
1/2 כפית ראס אל חנות(תערובת תבלינים מרוקאית)
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור.
2 כוסות מים
אופן ההכנה:
לתוך קערה מכניסים את שמן הזית ואת כל התבלינים יחד.
מערבבים טוב את כל התבלינים ומכניסים את כל נתחי העוף (שוקיים,כרעיים)
מערבבים יחד את כל נתחי העוף והתבלינים ומניחים לכחצי שעה במרינדה.
טיפ: ניתן לשלב מקל קינמון אל תוך הסיר היצוק
מחממים את סיר הברזל היצוק או סיר קרמי יצוק על הגז ומכניסים את נתחי העוף לסגירה קצרה.
לאחר כ-4 דק' צלייה מוסיפים את השום והבצל ומוסיפים 2 כוסות מים חמים ומביאים לרתיחה קלה.
מכניסים לתנור לשעה בטמפרטורה של 170 מעלות.
לאחר מכן מכניסים את תפוחי האדמה אל תוך הסיר מערבבים וממשיכים בבישול של עוד כ-שעה וחצי.
במידה והמים התאדו יש להוסיף עוד כ- חצי כוס מים.
לאחר כשעתיים וחצי צלייה בתנור העוף ותפוחי האדמה יוצאים פשוט מושלמים.
עוף רך וטעים עם ניחוח מדהים.
בתאבון
מחפש מתכוני בשר לשבת? מחפש מתכונים מהירים לשבת?
אתר המתכונים שף בשר שמח לתת לכם את מבחר המתכונים הטובים ביותר לשבת וערבי חג.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה