יום שני, 30 בינואר 2012

תבשיל בשר/ כבש /שפונדרה איטלקי

תבשיל בשר איטלקי
מחפש תבשיל לבשר איטלקי? מתכוני בשר ומתכון לבשר איטלקי.
קדרת בשר איטלקית עשירה בטעמים, בניחוחות מדהימים.
בישול קדרה הינה מנה מומלצת לימי החורף הקררים. זורקים לסיר את כל הירקות מקפיצים מעט את הבשר ומבשלים על אש נמוכה.
לקדרת הבשר ניתן להשתמש בבשר כבש או בשר מס' 5 אני מאוד ממליץ על בשר כבש.
ניתן לשנות את בשר הכבש בבשר שפונדרה (קשתית)
מבחר מתכוני קדרה עכשיו באתר שף בשר

 מרכיבים:
 • 2 קילו של בשר כבש / שפונדרה לחתיכות קטנות
 • 1 כוס קמח
 • 7 עגבניות קלופות חלוטות
 • 1 קופסאת רסק עגבניות
 • 1 כוס מים או ציר ירקות
 • 2 פלפלים ירוקים חתוך לחתיכות גדולות
 • 2 בצלים חצויים ופרוסים
 • 5 גזרים קלופים וחתוכים לעיגולים
 • 1 זוקיני גדול חתוך לעיגולים
 • 1 / 2 קילו שעועית ירוקה טרייה
 • 4 גבעולי סלרי חתוכים לחתיכות קטנות
 • 5 תפוחי אדמה קטנים
 • 4 שיני שום כתוש
 • 2 כפות אורגנו יבש
 • 1 / 4 כוס שמן זית כתית
 • 1 כפית פלפל שחור טחון טרי
 • 1 כפית מלח
 • 6 כפות קוניאק
אופן ההכנה:
 1 • הניחו הבשר בקמח ונערו את כל העודפים.
 2 • פורסים את כל הירקות שלך.
 3 • במחבת גדולה יש לטגן את הבשר.
 4 • מוסיפים שום, אורגנו, מלח ופלפל ומערבבים מעט.
 5 • הוסף קוניאק וממשיכים בבישול כעשר דקות ולשמור על בחישה.
 6 • להוסיף את כל הירקות ומערבבים.
 •  מוסיפים את העגבניות, רסק עגבניות ומים או ציר ירקות עד  כדי כיסוי הירקות ומערבבים.
 8 • מבשלים כשעתיים וחצי. ניתן להגיש עם לחם איטלקי ויין אדום איטלקי

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...