יום ראשון, 20 במאי 2012

מוסקה חצילים ובשר


מתכון מושלם למפרום 
מפרום, מוסקה או חציל ממולא בשר טחון?
לדעתי, הרעיון הוא אותו רעיון. הביצוע קצת שונה.
חציל ממולא בשר כבש או בשר טחון בתערובת תבלינים מיוחדת וטעימה.
מתכון מושלם לימי שישי וערבי חג.
חצילים אוהבים בשר, בשר אוהב חציל וכמובן שניהם אוהבים רוטב עגבניות טרי ואיכותי.
מה ההבדל בין מוסקה למפרום?
מוסקה: חציל ותפוחי אדמה מסודרים בשכבות ובינהים בשר טחון (סטייל לזניה בשרית).
מוסקה יוונית : זו קציצת בשר גדולה, עם תחתיות של חציל ותפוחי אדמה. מנה מהמטבח היווני קלאסי.
בישול המוסקה נעשית בתנור עם רוטב עגבניות עשיר.
היום במגוון מסעדות בתל אביב ,ניתן למצוא מוסקה עם טעם ביתי
מפרום: חציל ממולא בשר כבש או בשר טחון איכותי. מצופה קמח ומטוגן קלות. לאחר טיגון המפרום, כל החצילים נכנסים לבישול ארוך ברוטב עגבניות.
מפרום או מוסקה , חציל ממולא או תפוחי אדמה במילוי בשר ורוטב עגבניות???
יש כל כך הרבה שמות למנה הזו.
אתם תחליטו איך לקרוא לה....
אני קורא לה " מוסקה רבותי מפרום
מתכון לממולאים, חציל ממולא בשר כבש איכותי ומתובל בתבלינים מהמטבח הטריפולטאי

האמת- אותו טעם גם למפרום וגם למוסקה, אתם תכיני מה שבא לכם....מוסקה??
אם החלטתם להכין מוסקה אז קדימה המתכון למוסקה מושלמת לפניכם

יאלללה לעבודה..


מצרכים:
5 חצילים גדולים
1/2 קילו בשר טחון, כבש או רגיל
מנה מושלמת למפרום , חצילים ממולאים בשר ברוטב עגבניות
1 בצל קצוף
2 שיני שום כתושות
1/2 כוס כוסברה קצוצה
3 כפות שמן זית
1 כפית מלח
1 כפית פלפל
1/2 כפית בהרט
1/2 כפית כמון
1/2 כפית פפרקיה מתוקה
1/2 כפית פפריקה חריפה
1/2 כפית פלפל חריף
1 ביצה

אופן ההכנה:

בקערה מערבבים את הבשר עם כל התבלינים יחד.
מתחילים למלא את פרוסות החציל בבשר.
מהדקים היטב (לא לדחוס יותר מידי)
בקערה נוספת שופכים קמח, מתבלים במלח ופלפל.
לוקחים מוסקה אחת מוכמוכנה, (חציל במילוי בשר) מקמחים מעט ומנערים את עודפי הקמח.
יש לקמח מכל הצדדים, לא לשכוח לנער את המפרום לפני הטיגון.
במחבת מעט עמוקה, מוזגים כ- 2 ס"מ שמן רגיל. מחכים לחימום של השמן ומטגנים את המפרום מכל הצדדים.
לאחר שצד אחד של המוסקה הזהיב, הופכים צד ומטגנים.
מניחים את כל המפרום בצד וממשיכים לרוטב.

רוטב עגבניות למוסקה.

בסיר עמוק ורחב, שופכים שמן כ- 4 כפות שמן זית איכותי.
2 שיני שום קצוצות, בצל קטן ומטגנים יחד על אש נמוכה.
2 כפות פפריקה חריפה או פפריקה מתוקה.
1 כף קימל ( מעניק למפורם ריח וטעם נפלא...)
1 כף סוכר לניטרול החמיצות ומוסיפים כוס מים.
2 כוסות עגבניות טריות קצוצות, מלח ופלפל ומטגנים כ-7 דק'.
לאחר שהרוטב מוכן, מתחילים לסדר את המפרום בתוך הסיר הרחב.
לוקחים רוטב ושופכים על המפרום מלמעלה.

קדימה מוסקה, לתנור או על הגז?

אני אוהב מאוד לבשל מוסקה בתנור - כשעה וחצי מכוסה בנייר כסף .
אם אתם אוהבים את המוסקה שלכם על הגז אז ככה- עוטפים את המפרום בנייר כסף ומבשלים כשעה וחצי על אש נמוכה מאוד מאוד.
במידה והרוטב סמיך,יש להוסיף מעט מים.
רוטב העגבניות נספג בחציל ובבשר, הרוטב מעניק למוסקה טעם פשוט מדהים....


מתכון למפרום איכותי, טעים ומזין. | מתכוני חצילים ובשר | מגוון מתכוני בשר וחצילים לחגי ישראל | מתכון מפרום ביתי | מחפש מתכון למפרום? | מפש מתכון למוסקה עם חציל ובשר? | תבשיל בשר וחצילים | מתכון למוסקה טריפולטאי | מוסקה בשר וחצילים לשישי וחג | מחפש מתכון לחציל ממולא בשר, מוסקה?

יום שלישי, 8 במאי 2012

מוקפץ אסייתי עם כנפיים חריפות

מוקפץ אסייתי עם אורז ,ירקות וכנפיים חריפות אש
מי לא אוהב כנפיים חריפות?היום שוב החלטתנו שאנחנו פותחים את המנגל.
החלטתי להכין מנה אסייתית איכותית וכנפיים חריפות אש.
מנה אסייתית או מנה פיליפינית חריפה כשרה וטעימה מאוד מאוד.
המנה קלה להכנה, אבל דורשת מעט ארגון, חיתוך בישול וצלייה לפני שטורפים את המנה.

כולם מכירים אוכל אסייתי, מנות אורז ברטבים חריפים.
ירקות מוקפצים, ברטבים שונים ומגוונים.
ואפילו מנות בשר מוקפצות וטעימות עם רוטב חריף.
היום בכל העולם אוכלים אוכל אסייתי ומנות אסייתיות נחשבות היום לטובות ביותר בעולם.
רוב המנות האסיתיות משביעות,מרעננות, מגוונות וכמובן עם ריח מדהים של קארי חריף.
גם בישראל איך לא, המסעדות האסיתיות תפסו מקום חשוב בקולינריה המקומית.
מנות כמו: פיליפינית חריפה של הג'ירף | אש ולהבה של מסעדת ריבר נודלס בר | כנפיים חריפות מסעדת הריבר נודלס בר 
שיפודי יקיטורי פרגיות של מסעדת הסוהו | שיפודי יקיטורי סינטה של מסעדת הסוהו., הן חלק קטן מהמנות האסיתיות הנפוצות היום בישראל.

אז יאלללה קדימה לעבודה.
מנת אורז ומוקפץ אסייתי, ברוטב חלב קוקוס עם קארי אדום. בשילוב כנפיים חריפות אש.
הבטחה שלי, זה המתכון לאסייתית הכשרה, הטובה ביותר ברשת.


הכנת מוקפץ אסייתי מתכון בטוח להצלחה
מצרכים למוקפץ ירקות:

3 בצלים, קצוצים לחצי ירח
4 שיני שום כתושות
1 כף ג'ינג'ר קצוץ
1 תרמיל הל ( לא חובה) אבל מוסיף טעם נהדר
2 גזרים, קצוצים גס באלכסון
3 גמבות אדומות, חתוכות באלכסון
2 גמבות צהובות, חתוכות באלכסון
10 פטריות,. קצוצות עבה.
2 כפות בצל ירוק,קצוץ
1 כפית מלח
1 כפית פלפל גרוס
2 כפות שמן רגיל

1/2 כפית כמון
1 פחית חלב קוקוס
3 כפות קארי אדום כשר

לאורז:
יש להכין אורז בסמטי רגיל. (אני סומך עליכם שאין צורך לקבל הסבר להכנת אורז נכון?!!)

לכנפיים:
12 כנפיים נקיות
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כפית כמון
1 כפית שמן שומשום
זהוווווו אל תוסיפו כלום!!! חכו יש המשך לתיבול....... לא לגעתתתת



אופן ההכנה:

מוקפץ ירקות ,מנה אסייתית
מחממים מחבת ווק איכותית, מוסיפים שמן ומקפיצים במהירות את הבצל ומוסיפים את תרמיל ההל.
שימו לב: במוקפץ ירקות,חשוב מאוד כל הזמן לערבב את הירקות על להבה גבוה מאוד.
לאחר שהבצל הזהיב קלות. מוסיפים את השום, הג'ינג'ר ,הגמבה האדומה והצהובה.
גם כאן מטגנים במהירות ,מקפיצים כ- 3 -4 דק' ומוצאים לקערה.
מקפיצים בנפרד את הפטריות על אש גבוה כ- 3 דק'.
טיפ להקפצת פטריות: ככל שהווק יהיה חם וללא שמן, כך הפטריות לא יגירו מים.
מוצאים את הפטריות לקערה וממשיכים להקפצת הגזר. כפ כאן כ- 4 דק' עם 1/4 כפית שמן.
מחזירים את כל הירקות לווק ומקפיצים יחד כדקה. מוסיפים מלח פלפל ומעט כמון.

ועכשיו לרוטב:
בקערה מערבבים פחית שלמה של חלב קוקוס.
3 כפות קארי אדום. מערבבים טוב ושופכים את הכל בווק על הירקות המוקפצים.
מערבבים כ- 3 דק'. מצמצמים מעט את הרוטב ומורדים מהאש.

הכנת רוטב למוקפץ אסייתי
אופן הכנת הכנפיים:
את הכנפיים מתבלים במעט מלח,פלפל וכמון.
מערבבים טוב ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות
כ 15 דק' מכל צד.
מוציאים את הכנפיים לצלחת ועכשיו לגולת הכותרת.....

איך עושים כנפיים חריפות אש????
ככה: מתוך הרוטב של הירקות המוקפצים שיש לנו. לוקחים בעזרת מצקת כ- כף אחת.
שמים בווק ומתחילים לצמצם מעט את הרוטב.
מכניסים את הכנפיים כל פעם כ -6 יח' ,מקפיצים ומבשלים את הכנפיים ובאותו זמן מכניסים כפית שמן שומשום.
כל הטיגון של הכנפיים לוקח כ- 4 דק'.

סידור הצלחת:
מניחים אורז בסמטי בצלחת, מעל מניחים מוקפץ ירקות ברוטב קוקוס וקארי אדום.
וכמובן לא נשכח את הכנפיים, מעל הכל מפזרים בצל ירוק.

קדימה בתאבון
מטבח אסייתי ,המטבח הטוב בעולם.

זהו . מנת אורז בסמטי ,ירקות מוקפצים ברוטב קוקוס וקארי אדום.
תוספת מושלמת כנפיים חריפות אש!!!!!

בתאבון


כל המידע על סירים ומחבתות למטבח


סירים ומחבתות זמינים בגדלים שונים, עשויים מסוגים ומחומרים שונים.
חומרים מסוימים טובים יותר מאחרים בעת שימוש בשיטות בישול ספציפיים.
בעת בחירת כלי בישול למטבח שלכם, אתם צריכים לקחת את הנקודות הבאות בחשבון:
תקציב - כמה אתה יכול להרשות לעצמך להוציא על סירים ומחבתות שאתה רוכש?
יש לרכוש את האיכות הטובה ביותר שאתה יכול להרשות לעצמך. (במסגרת התקציב)
זה יהיה שווה את זה בטווח הארוך. אחרת, תמצא את עצמכם מחליפים אותם תוך זמן קצר.
הרגלי הבישול - כמה אתה מבשל?
אם אתה מסוג האנשים שאוכלים הרבה בחוץ. אל תשקיעו מחירים מוגזמים על סירים ומחבתות.
אם אתם מבשלים הרבה בבית, תשקיעו פעם אחת על מוצרים איכותיים וכך תהנו מבישול איכותי.
אם אתם מבשלים - פסטות,מרקים,מוקפצים ובשר. יש סירים ומחבתות מיוחדים העוזרים בהכנת מאכלים אלו.

כלי בישול וחומרים
כלי הבישול עשויים מחומרים שונים. הבנת ההבדלים תסייע לכם לעשות את הבחירה הטובה ביותר עבור הצרכים שלכם.
היום ניתן סקירה מפורטת על כל כלי הבישול, הסירים והמחבתות למטבח.

 סיר אלומיניום:

סיר אלומיניום / נירוסטה
סיר אלומיניום - כלי בישול זול למדי בהשוואה לכלי בישול עשויים מחומרים אחרים.
אלומיניום הוא קל משקל אך חזק למדי. הוא מוליך חום בצורה טובה, לא מתעוות בטמפרטורות גבוהות.
אלומיניום עובד היטב עבור מזונות טיגון לדוגמא: הכנת צ'יפס בסיר אלומיניום, מבטיח טיגון טוב ואיכותי.
גם הכנת מרקים שונים כגון: מרק בצל , מרק עגבניות או כל מרק אחר שהוא לא תבשיל. תצליחו להגיע לבישול מושלם עם סיר אלומיניום.
החיסרון של סיר אלומיניום הוא: תגובה של מזון חומצי, גורם לטעם לוואי של המרק או כל מאכל אחר.

סיר אל חלד/ ציפוי מונע הידבקות
סיר אל חלד

סירי אל חלד הינו סיר מעולה לטיגון ובישול.
אל חלד מוליך חום בצורה מושלמת, ניתן לבשל ולטגן מגוון מוצרי אוכל בסירי אל חלד.
הכנת מרינדות או טיגונים שונים, יוצאים נפלא בסיר אל חלד.
הכנת רטבים כגון: רוטב שוקולד, רוטב שמנת וכל רוטב אחר. סיר אל חלד מתאים בדיוק להכנת המוצרים הללו.
שימו לב: טיפול בסירי אל חלד - יש לשטוף טוב בסבון ומים חמים בלבד. אל תכניסו את סיר אל חלד למדיח.
אין לגרד או לשפשף בחוזקה סירי אל חלד.

מחבת ברזל יצוק:

מחבת ברזל יצוק
מחבת ברזל יצוק הוא כלי בישול נהדר וזול יחסית.
מחבת ברזל הינו מחבת כבדה ומוליכה חום בצורה מושלמת
לברזל יצוק  לוקח זמן להתחמם, אבל ברגע שהמחבת מתחממת טוב. היא עושה עבודה נפלא.
מחבת ברזל יצוק הינה חובה בכל מטבח. גם לשפים המתחילים שביניכם.
אילו מאכלים ניתן לבשל עם מחבת יצוקת ברזל?
הכנת בשרים ודגים הינה מושלמת על מחבת שכזו.
צלייה של נתחים בשיטה איטית, גם היא נפלא על מחבת ברזל יצוק.
אין כל בעיה להכניס לתנור את מחבת מברזל יצוק.

מה צולים על מחבת פסים / ברזל יצוק.
על מחבת פסים יצוקת ברזל ניתן לצלות ירקות, שיפודי אנטריקוט, שיפודי פילה, דגים במרינדות ועוד..

טיפול במחבת ברזל יצוק - יש לשטוף טוב בסבון ומים חמים בלבד. אל תכניסו את המחבת למדיח.
אין לגרד או לשפשף בחוזקה מחבת ברזל יצוק.
לאחר השטיפה יש לנגב במגבת נייר ולייבש אפילו מס' דק' על הגז עד שהלחות מתאדה.
בסוף הטיפול יש למרוח מעט שמן ולאחסן .


סיר מצופה בתחתית נחושת

סיר מצופה תחתית נחושת
נחושת הוא אחד החומרים היקרים ביותר המשמשים לייצור סירים ומחבתות.
הוא מוליך חום באופן שווה, ומגיב טוב מאוד לחום.
סיר עם תחתית נחושת מתחמם במהירות וגם מתקרר במהירות.
שימו לב: כאשר מבשלים בסיר עם תחתית נחושת יש לערבב כל הזמן.
או שפשוט מבשלים על להבה נמוכה.
האוכל מתבשל בצורה מושלמת ואיטית.

אילו תבשלים ניתן לבשל בסיר מצופה תחתית נחושת?
כמעט כל מרק, או תבשיל ניתן לבשל על סיר שכזה.
יש לשים לב לבשל על להבה נמוכה.
הסיר מומלץ לאנשים שיש להם זמן במטבח.

טיפול בסיר מצופה בתחתית נחושת - יש לשטוף טוב בסבון ומים חמים בלבד. אל תכניסו את הסיר למדיח.
אין לגרד או לשפשף בחוזקה.

מחבתות Non-Stick

מחבתות Non-Stick 
הרבה דובר לאחרונה על מחבתות Non-Stick
לא נסקור כאן אילו חברות טובות יותר או פחות.
ההיתרון הגדול למחבתות אלו, הן שניתן לוותר על השמן. מחבתות אלו עשויות מחומרים שמונעים הידבקות של האוכל
מחבתות Non-Stick מומלצות לטיגון או לטיגון חזה עוף,חביתות ועוד.
חומר הטפלון מאפשר לצלות ולטגן מאכלים רבים ללא פחד של הידבקות האוכל.
מחבת שכזו מומלצת מאוד בכל מטבח. לשף מקצועי ולשף המתחיל.

טיפול מחבתות Non-Stick- יש לשטוף טוב בסבון ומים חמים בלבד. אל תכניסו את המחבת למדיח.
אין לגרד או לשפשף בחוזקה.


סירי חרס אמייל פורצלן.

סירי חרס פורצלן
סירי חרס פורצלן משמשים בעיקר לתבשילי קדרה.
חומר הפורצלן מונע הידבקות. לא ניתן לטגן בסיר חרס.
סירי חרס נהדרים לבישול איטי וניתן להכניס את הסיר חרס לתנור.
אל תנסו לטגן עופות או בשרים בסיר חרס פורצלו.

טיפול בחרס פורצלן- יש לשטוף טוב בסבון ומים חמים בלבד. את הסיר ניתן להכניס למדיח.
אין לגרד או לשפשף בחוזקה.

סיר טפלון
סיר טפלון הינו סיר חובה בכל מטבח.
סיר טפלון
בסיר שכזה ניתן לבשל קדרת בשר, טיגון בשרים ונתחים גדולים.
מתאימה ביותר לבישול שקשוקה.
היום ניתן למצוא סירי טפלון עם ידיות נשלפות המתאימות לתנור.
תחתית סיר הטפלון מעבירה את החום בצורה מושלמת על פני כל הסיר.
סיר טפלון מגיעים בגדלים ועומקים שונים. כגון: זה בתמונה, 3 ס"מ עומק על רוחב של 14 ס"מ.
סירי הטפלון מגיעים עם מכסה למניעת התאדות.


סיר קדרה:
סיר קדרה
סיר קדרה כשמו כן הוא. סיר המתאים לקדרות שונות.
סירי קדרה עשויים מחומרים איכותיים מקרמיקה וחרס.
היום ניתן למצוא סירי קדרה עמוקים ומתאימים עד 12 ליטר.
בסיר חרס ניתן לצלות ולסגור בשר לפני צליתו בקדרה.





תבנית אפייה מחוסנת
תבנית אפיה עשוי זכוכית מחוסמת, תבניות אלו זמינות בצורות שונות ומגוונות.
תבנית אפייה
בתבניות אלו ניתן לבשל לזניה, ירקות אפויים (אנטיפסטי) פטריות בקרם שמנת , אפיית לחמים, פשטידות ועוד..
תבניות אפייה טובות כמו של חברת "פירקס" אלו תבניות באיכות גבוה.
התבנית מאפשרת אפייה ללא הידבקות של האוכל.
תבנית זו יכולה לשמש לאפיה בתנור, בלהבה גלוייה, במיקרוגל וכמובן בתנור.





כל המידע על סירים ומחבתות | מחפש מאמר על קניה נכונה של סירים ומחבתות למטבח.
אילו סירים מתאימים לבישול קדרה |  סירים לשמוש מיוחד כגון: לפסטה,אורז ואידוי | סירי הברזל קיטשנקראפט סירי ברזל איכותיים | ווקים מקצועיים לשף המתחיל | סירי ברזל לה קרואסט , סיר ברזל מתוצרת צרפת | כלי בישול ארקוסטיל סירי פלדת אל חלד איכותיים

יום שני, 7 במאי 2012

סכיני שף למטבח


סכין שף או סכין למטבח היה אחת הבחירות החשובות ביותר לעבודה במטבח.
כיום יש בשוק עשרות סכיני שף טובים לחיתוך.
סכין לחיתוך חייבת להיות, איכותית, בטיחותית וכמובן מקצועית.
כל שף מתחיל חייב לדעת ולהבין קצת על סכיני שף.
היום החלטנו לתת סקירה מהירה על סכיני שף לשפים חובבים

מהם הסכינים החשובות במטבח?
1 סכין שף לחיתוך וקיצוץ ירקות. אין ספק שסכין לירקות הינה החשובה ביותר במטבח.
סכין ירקות הינה השימושית ביותר במטבח הישראלי ובכלל.
2. סכין שף, סכין שף הינה חשובה מאוד במטבח. עם סיכו שף טובה ניתן לחתוך ולקצוץ מגוון רחב של מוצרים כגון:
בשר, ירקות, קיצוץ עשבי תיבול, חיתוך וקילוף.
יש שפים המשתמשים בסכין אחת לכל 4 המוצרים שכללנו.
3. שאר הסכינים הינה בחירה שלכם.
אם אתם אוהבי אוכל אסייתי כגון: מוקפצים,סושי ,סשימי ועוד.. אין ספק שאתם חייבים במטבח סכין "סנטוקו"
סכין שף סנטוקו תעניק לכם קיצוץ ירקות ובשרים, פילוט דגים ויחתוך דגים לסושי וקרפצ'ו דג.
4. סכין טורנה: סכין טורנה של חברת ארקוס/ARCOS הספרדית, הינה קצרה ומעוקלת. הסכין תעניק חיתוך לקישוטים, חיתוך פירות בצורות שונות.
כין חובה בכל מטבח !  סכין חדה מאוד עם להב מעוקל קצת בקצה,אורך הסכין 6 ס"מ.
5. היום ניתן למצוא סכיני שף לילדים. סכיני שף שקופיים, כך שהילד יכול לראות את המוצר הנחתך בזמן החיתוך

גם אם המטבח שלכם מאובזר בתנורים הטובים ביותר, בסירים הטובים והמחבתות הטובות ביותר.
אתם חייבים סכיני שף מקצועיים למטבח.
ללא סכין שף איכותית לא ניתן לקבל תוצאות טובות.
חיתוך בשר או חיתוך דג לסשימי וכו.. חייבת לעשות ע"י סכין שף מקצועית.

מידע על כל סכיני השף :

סכיני קיצוץ: סכין קיצוץ הינה סכין חדה וגדולה ,בעלת להב רחב המאפשר קיצוץ עשבי תיבול כגון: קיצוץ פטרוזיליה, קיצוץ כוסברה
קיצוץ טימין טרי ורוזמרין. כל עשבי התיבול שאנו קוצצים אנו חייבים להשתמש בסכין קיצוץ.
לחברת arcos ישנם סכינים המתאימים לקיצוץ עשבי תיבול.
ניתו לקצוץ עשבי תיבול ע"י סכין הנקראת: "המזה לונה" הסכין הינה בעלת שתי ידיות והסכין עצמה בצורת ירח.
מאפשרת חיתוך דק ובטיחותי של מגוון עשבי תיבול.
גם ברשת לובלינסקי  ניתן למצוא סכין שכזה.

סכין לבשר:
סכין בשר או סכיני שף לבשר חייבים להיות חדים במיוחד וכמובן כבדים.
סכין כבדה וחדה לבשר מאפשרת חיתוך נכון של הבשר לפי המידות הרצויות.
סכיני Arcos הינם הסכינים הטובים ביותר לחיתוך וקיצוץ בשר.
סכיני Arcos בנויים כך שניתן לעבוד ולחתוך עם הסכין לאורך שנים רבות.
סכין סנטוקו 18 סמ' הינה הסכין במתאימה ביותר לחיתוך בשר.
שמדובר בבשר טרי ,שקניתם הרגע מהקצב. החיתוך חייב להיות מדויק ונקי.
סכין שף לבשר חייבת להיות ארוכה מספיק,מאפשרת את החיתוך הנכון והעמוק.
באתר מאסטר שף בשר ניתן למצוא מגוון סכיני בשר. למקצוען ולחובבן.

סכין שף לחיתוך לפילוט דגים:

סכין שף לחיתוך דגים וכמובן לפילוט דגים. חייבת להיות ארוכה ודקה בעלת גבשושיות בצד הסכין.
הגבשושיות בצד הסכין מאפשרות חיתוך ופילוט הדגים ללא בעית הדבקות הדג או הסשימי לסכין.
רוצים לחתוך קרפצ'ו דג, העדיפו את הסכינים המתפארות בגימור יפני, המתייחס לשקערוריות בלהב, המרחיקות את חומר הגלם הנפרס מהלהב ומאפשרות עבודה רציפה.
דגם: סכין לפילוט דגים arcos/kyoto
היום ניתן למצוא מגוון מחירים לסכיני ארקוס השווים לכל כיס.
חיפוש ברשת מאפשר למצוא מגוון סכיני שף של חברת ארקוס.
סכיני ארקוס לפילוט וחיתוך דגים מאפשרת עבודה נוחה וטובה.
עם סכיני ארקוס/ARCOS ניתן לחתוך מבחר דגים לקרפצ'ו וכמובן חיתוך דגים לסושי.

סכין לפירוק בשר:


אז נכון,יכול להיות מאוד שאת הבשר שלכם אתם קונים בסופר או אצל הקצב כבר מפורק.
אבל נניח שאתם קונים שדרת צלעות גדולה בעלת 16-18 יח' צלעות.
אתם צריכים לחתוך את הצלעות ליח' בודדות. או לחתוך נתח בשר שלם כגון: צ'אך או אנטריקוט או אפילו גולש.
במקרה הזה אתם חייבים סכין לפירוק בשר. הסכין חייבת להיות חדה וכבדה. בעלת ידית כבדה ונוחה לשימוש.
אני חושב שסכין לפירוק בשר צריכה להיות גם גמישה מעט.
היום ניתן למצוא סכיני בשר או סכינים לפירוק בשר. סכין פירוק בשר 15 ס"מ - ידית עץ או ידית (בקלית) פלסטיק קשיח
בעלת להב חדה ומעט גמישה.
המחירים נעים בין 120 ש"ח, סכין של חברת ארקוס הספרדית. סכין פירוק באורך 13 ס"מ מתאימה לפירוק בשר ועוף.
גם לחברת FIBROX ישנם סכינים טובים ביותר לחיתוך ופירוק בשר.
המחירים נעים בין 179- 260 ש"ח. לסכין בשר איכותית.

סכין לחיתוך ירקות:

סכין שף לירקות היא אולי הסכין החשובה ביותר לשף החובבן והמקצועי כאחד.
השימוש היומיומי עם סכין ירקות מאלצת אותנו השפים וגם לחובבנים שבינינו.
להשתמש בסכין ירקות איכותית בעלת להב וקצה מחודד ביותר.
סכיני ויקטורינוקס סכין ירקות, בעלת קצה מחודד חלק
בעלת ידית  מפוליפרופילן, הינה אחת הסכינים הטובות ביותר לחיתוך ירקות.
הבעיה הגדולה עם חיתוך ירקות או עם ירק מסויים זו העגבניה, לעגבניה יש רכות מסויימת.
במידה ותשמשו בסכין חדה וקטנה, חיתוך העגבניה תהיה מושלמת . לא תמעכו את העגבניה והחיתוך יהיה מושלם.
היום ניתן למצוא מגוון רחב של סכיני ירקות, סכינים משוננים בעלת ידית אקרילית נוחה לשימוש.
מגוון מחירים החל מ- 30 -70 ש"ח לסכיני ירקות איכותיים.

לאחר בדיקה מקיפה, הסכין הטובה ביותר לחיתוך ירקות הייתה של חברת ARCOS הספרדית.
סכינים טובות וחדות מבטיחות לנו עבודה מהירה, חיתוך מוצלח והנאה גדולה יותר
מחיר סכין ירקות של חברת ארקוס הינה, 200 ש"ח בלבד.


מגוון סכיני שף לקנייה עכשיו באתר מאסטר שף בשר | מחפש סכין שף למטבח? באתר מאסטר שף בשר ניתן למצוא מגוון סכיני שף למטבח. | סכיני שף לחיתוך בשר ודגים | קניית סכיני שף 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...