עוף טריאקי עם אורז תאילנדי מוקפץ.
מחפש מתכון לעוף עם טריאקי בשילוב אורז מוקפץ?
מתכון אוכל טוב ,מהיר וטעים. אורז תאילנדי מוקפץ בניחחות וטעם אסייאתי.
מהיום גם אתם יכולים להכין בבית אוכל טוב כמו במסעדות האסיתיות הטובות בארץ.
מתכון לעוף בטריאקי בשילוב אורז מוקפץ.
זמן ההכנה של מנת העוף בטריאקי הינו קצר ביותר.
לרשת מסעדות ג'ירף תל אביב, יש מנה דומה לעוף בטאריקי ואורז מוקפץ שנכין היום.
שימו לב: שיפודי פרגית לו הינם מבשר שווארמה הודו נקבה.
לדעתי המנה הזו בשילוב הבשר הזה הינו הטוב ביותר.
מצרכים:
1/2 קילו בשר שווארמה הודו נקבה,משופד
3 כפות שמן זית
2 בצלים חתוכים לרצועות
3 שיני שום קצוצות
10 פטריות שמפניון טרי,קצוץ גס
1 כפית ג'ינ'גר קצוץ טרי
1 כפית פלפל גרוס גס
2 גזרים קצוצים גס (באלכסון)
1/2 כוס כרוב קצוץ,טרי
7 כפות אורז מאודה (מבושל)
5 כפות סויה איכותית (קיקומן)
רוטב טריאקי
אופן ההכנה:
מחממים ווק עם 3 כפות שמן, לאחר מכן מכניסים את הבצל והשום עד להזהבה.
מוסיפים את הפטריות ומטגנים מעט על על גובה.
לאחר טיגון הבצל,השום והפטריות מוסיפים את הג'ינג'ר הקצוץ וממשיכים בהקפצה מהירה.
מוסיפים לווק את הגזר והכרוב ומקפיצים כ-3 דק'.
לתוך הווק מוסיפים את האורז המאודה (מבושל) ולאחר מכן את רוטב הסויה.
מקפיצים כ-3-4 דק' ומוצאים לצלחת.
צליית הפרגיות:
אני השתמשתי בשיפודי הודו נקבה (בשר שווארמה)
על הגז או על הגריל מניחים פלנ'צה גדולה ומחממים אותה היטב.
מניחים את שיפודי הפרגית ומפלפלים מעט בפלפל.
מתחילים להבריש את שיפודי הפרגית עם רוטב הטריאקי ומסובבים מכל הכיוונים.
מברישים שוב את שיפודי הפרגית ברוטב הטריאקי וצולים כ- 6 דק'.
מתכון אוכל טוב לפרגית ברוטב טריאקי עם אורז אסייאתי מוקפץ.
בתאבון
מתכון בוידאו, חדש מתכון פרגית שווארמה נקבה,בתיבול רוטב טריאקי.
מתכון לארוחה מהירה.
מתוך ערוץ הסרטים של Mr simple recips
עוף בטאריקי עם אורז תאילנדי מוקפץ. |
מתכון אוכל טוב ,מהיר וטעים. אורז תאילנדי מוקפץ בניחחות וטעם אסייאתי.
מהיום גם אתם יכולים להכין בבית אוכל טוב כמו במסעדות האסיתיות הטובות בארץ.
מתכון לעוף בטריאקי בשילוב אורז מוקפץ.
זמן ההכנה של מנת העוף בטריאקי הינו קצר ביותר.
לרשת מסעדות ג'ירף תל אביב, יש מנה דומה לעוף בטאריקי ואורז מוקפץ שנכין היום.
שימו לב: שיפודי פרגית לו הינם מבשר שווארמה הודו נקבה.
לדעתי המנה הזו בשילוב הבשר הזה הינו הטוב ביותר.
מצרכים:
1/2 קילו בשר שווארמה הודו נקבה,משופד
3 כפות שמן זית
2 בצלים חתוכים לרצועות
3 שיני שום קצוצות
10 פטריות שמפניון טרי,קצוץ גס
1 כפית ג'ינ'גר קצוץ טרי
1 כפית פלפל גרוס גס
2 גזרים קצוצים גס (באלכסון)
1/2 כוס כרוב קצוץ,טרי
7 כפות אורז מאודה (מבושל)
5 כפות סויה איכותית (קיקומן)
רוטב טריאקי
אופן ההכנה:
מחממים ווק עם 3 כפות שמן, לאחר מכן מכניסים את הבצל והשום עד להזהבה.
מוסיפים את הפטריות ומטגנים מעט על על גובה.
לאחר טיגון הבצל,השום והפטריות מוסיפים את הג'ינג'ר הקצוץ וממשיכים בהקפצה מהירה.
מוסיפים לווק את הגזר והכרוב ומקפיצים כ-3 דק'.
לתוך הווק מוסיפים את האורז המאודה (מבושל) ולאחר מכן את רוטב הסויה.
מקפיצים כ-3-4 דק' ומוצאים לצלחת.
צליית הפרגיות:
אני השתמשתי בשיפודי הודו נקבה (בשר שווארמה)
על הגז או על הגריל מניחים פלנ'צה גדולה ומחממים אותה היטב.
מניחים את שיפודי הפרגית ומפלפלים מעט בפלפל.
מתחילים להבריש את שיפודי הפרגית עם רוטב הטריאקי ומסובבים מכל הכיוונים.
מברישים שוב את שיפודי הפרגית ברוטב הטריאקי וצולים כ- 6 דק'.
מתכון אוכל טוב לפרגית ברוטב טריאקי עם אורז אסייאתי מוקפץ.
בתאבון
מתכון בוידאו, חדש מתכון פרגית שווארמה נקבה,בתיבול רוטב טריאקי.
מתכון לארוחה מהירה.
מתוך ערוץ הסרטים של Mr simple recips
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה