מתכון מושלם למנה ראשונה או כמנה עיקרית
מחפש מתכון לחציל במילוי בשר?
חדש באתר מתכוני בשר ואוכל טוב | חציל בלאדי ממולא בשר וטחינה.
מתכון מהמטבח הערבי.
לפני כמה ימים יצא לי לאכול באחת מהמסעדות הערביות הטובות בארץ.
לשמחתי היה שם מבחר ענק של 20 סוגי סלטים.
אחת המנות הראשונות היתה חציל ממולא בשר בקר בשילוב צנוברים וזיגוג של טחינה.
המנה הייתה מעולה ולשמחתי קיבלתי מהשף את המתכון המיוחד.
מתכון חציל במילוי בשר בקר בצנוברים וטחינה | מתכון מהיר לחציל ממולא בשר בקר
מצרכים:
3 חצילי בלאדי גדולים
1/2 קילו בשר בקר טחון
4 שיני שום כתושות.
1 בצל גדול קצוץ
1/2 כף ראס אל חנות (מתקתק)
1/2 כף פפריקה מרוקאית
1/2 כפית פפריקה חריפה
1/3 כפית כמון
3 כפות צנוברים קלויים
1/2 חבילת פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס טחינה מוכנה (ביתית)
אופן ההכנה:
חורצים בסכין את חציל הבלאדי ושורפים על אש גלויה.
לאחר שהחציל מוכן מעבירים לשקית וסוגרים.
הכנת הבשר:
במחבת עם מעט שמן מטגנים בצל ושום עד להזהבה.
מוסיפים את הבשר ומטגנים מס' דקות. מוסיפים את התבלינים היבשים וממשיכים בבישול עוד 3-4 דק'
מוסיפים את הצנוברים והפטרוזיליה הקצוצה ומניחים בצד.
חוזרים לחציל:
מוציאים מהשקית את החציל. עכשיו קל יותר לקלף את קליפתו.
מעבירים לכלי חסין אש. מסדרים את חציל הבלאדי בכלי ההגשה ופותחים את חציל הבלאדי באמצע.
מניחים בפנים את תערובת הבשר. שופכים מעל כל תבשיל החציל והבשר טחינה בהכנה ביתית.
מעבירים לתנור ל- 180 מעלות כ-15 דק' צלייה בתנור.
חציל הבלאדי במילוי בשר טחון מושלם לערב שישי וערבי חג.
מתכון מהיר וקל לחצילים ממולאים בשר טחון וטחינה.
מחפש מתכון לחציל במילוי בשר?
חדש באתר מתכוני בשר ואוכל טוב | חציל בלאדי ממולא בשר וטחינה.
מתכון מהמטבח הערבי.
לפני כמה ימים יצא לי לאכול באחת מהמסעדות הערביות הטובות בארץ.
לשמחתי היה שם מבחר ענק של 20 סוגי סלטים.
אחת המנות הראשונות היתה חציל ממולא בשר בקר בשילוב צנוברים וזיגוג של טחינה.
המנה הייתה מעולה ולשמחתי קיבלתי מהשף את המתכון המיוחד.
מתכון חציל במילוי בשר בקר בצנוברים וטחינה | מתכון מהיר לחציל ממולא בשר בקר
מצרכים:
3 חצילי בלאדי גדולים
1/2 קילו בשר בקר טחון
4 שיני שום כתושות.
1 בצל גדול קצוץ
1/2 כף ראס אל חנות (מתקתק)
1/2 כף פפריקה מרוקאית
1/2 כפית פפריקה חריפה
1/3 כפית כמון
3 כפות צנוברים קלויים
1/2 חבילת פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס טחינה מוכנה (ביתית)
אופן ההכנה:
חורצים בסכין את חציל הבלאדי ושורפים על אש גלויה.
לאחר שהחציל מוכן מעבירים לשקית וסוגרים.
הכנת הבשר:
במחבת עם מעט שמן מטגנים בצל ושום עד להזהבה.
מוסיפים את הבשר ומטגנים מס' דקות. מוסיפים את התבלינים היבשים וממשיכים בבישול עוד 3-4 דק'
מוסיפים את הצנוברים והפטרוזיליה הקצוצה ומניחים בצד.
חוזרים לחציל:
מוציאים מהשקית את החציל. עכשיו קל יותר לקלף את קליפתו.
מעבירים לכלי חסין אש. מסדרים את חציל הבלאדי בכלי ההגשה ופותחים את חציל הבלאדי באמצע.
מניחים בפנים את תערובת הבשר. שופכים מעל כל תבשיל החציל והבשר טחינה בהכנה ביתית.
מעבירים לתנור ל- 180 מעלות כ-15 דק' צלייה בתנור.
חציל הבלאדי במילוי בשר טחון מושלם לערב שישי וערבי חג.
מתכון מהיר וקל לחצילים ממולאים בשר טחון וטחינה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה