יום שלישי, 2 באוגוסט 2011

רצועות אנטריקוט פיקנטי עם אורז בסמטי או כסנדויץ' גורמה

מתכון רצועות אנטריקוט בניחוח אסיאתית.
מנה המשלבת בשר אנטריקוט ,נבטים עם מעט פלפל ירוק חריף בשילוב סוויה ושמן שומשום.
מנה אסיאתית ממש כמו של המסעדות הגדולות בארץ.
את המנה הזו אכלתי לשמחתי גם במסעדת הסוהו, בראשון לציון וגם בג'ירף נולדס בר, בתל אביב.
אבל האמת המנה הטובה ביותר שיצא לי לאכול הינה במסעדת ריבר נודל בר,בראשון לציון
היום נלמד להכין מתכון אסייאתי פשוט וקל להכנה.
בכל זאת בחום של אוגוסט,ספטמבר למי יש כוח לעמוד שעות במטבח?
מתכון מאסטר שף בשר לנתחי אנטריקוט אסייאתי,תהנו
מתכונים מובחרים עכשיו באתר | מתכוני בשר כשרים
 נסו לאכול את רצועות האנטריקוט כסנדויץ' גורמה מומלץ מאוד

מרכיבים:
1 קילו פרוסות אנטריקוט של בערך4 ס"מרוחב ועובי של לפחות 2 סמ'
1 פלפל ירוק
1 גמבה אדומה
2 פלפל צ'ילי אדום טרי
2 בצלים חתוכים לפרוסות עבות
חבילה  של נבטים 
 6 כפות של רוטב סויה
 3 כפות שמן זית כתית
חצי כוס כוסברה טריה
1 כף שמן שומשום
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
במחבת טפלון מוזגים 2 כפות שמן זית ומתחילים להקפיץ את הבצל.לאחר שהבצל שקוף מכניסים את פלפל הצ'ילי,
מוסיפים את שני סוגי הפלפלים וממשיכים בהקפצה  מהירה.
מתבלים בשמן שומשום, מעט מלח ופלפל גרוס ומוציאים מהמחבת לקערה גדולה
באותה מחבת מוזגים כף שמן זית ומתחילים בהקפצה מהירה של נתחי האנטריקוט שימו לב לא יותר מידי.
מתבלים במעט מלח ופלפל שחור (לא לשכוח יש פלפל חריף במנה).
לאחר כ-4 דק' בשר האנטריקוט מוכן. מחזירים למחבת את כל תערובות הירקות וממשיכים בהקפצה של כ- 1  מוסיפים  רוטב סויה, חבילת נבטים וחצי כוס כוסברה.
מומלץ לאכול את המנה עם אורז בסמטי 
 
מתכון מושלם לראש השנה | ניתן לאכול את רצועות האנטריקוט בסנדויץ' גורמה איכותי.
מתכונים מושלמים לראש השנה ולחגים.
מתכון לארוחת צהריים מהירה סנדויץ' גורמה מאסטר שף בשר

תגובה 1:

  1. מתכון נפלא. הילדים שלי טרפו אותו.אני הוספתי חזה עוף למנה ויצא נהדר.

    השבמחק

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...