יום שני, 22 באוגוסט 2011

תבשיל רביולי איטלקי עם בשר בקר בבישול איטי

מתכון איטלקי עשיר בטעמים וניחוחות.
תבשיל רביולי איטלקי עם בשר בקר בבישול איטי
תבשיל כפרי שופע ירקות עם רביולי איטלקי,בשר בקר ועגבניות.
מתכון מאסטר שף בשר לתבשיל רביולי כפרי עם נתחי בשר בקר.

תבשיל רביולי איטלקי עם בשר בקר בבישול איטי
מצרכים:
1 ק'ג בשר בקר מס'5 חתוך לקוביות
1/2 קילו רביולי איכותי
 6 תפוחי אדמה, חתוכים לקוביות
3 עגבניות טריות חצויות
5 שיני שום שלמות
1 בצל חתוך לקוביות
1/4 כוס קמח
 1 כף פפריקה
1/2 כפית מלח
1/2 פלפל שחור
4 כפות שמן זית
1/4 כפית קימל
4 כוסות ציר בקר
2 כוסות שועעית טרייה או קפוא

אופן ההכנה:
מקמחים את נתחי הבשר במעט קמח ומנחים בצד.
בסיר יצוק מוזגים 4 כפות שמן זית ומכניסים לתוכו את נתחי הבשר,סוגרים את הבשר מכל הכיוונים ומוצאים לצלחת.
באותו הסיר מטגנים קלות בצל ושום ומחזירים את נתחי הבשר לסיר.
מתבלים במלח,פלפל, 1/4 כפית קימל,כף פפריקה,3 עגבניות חצויות ו 4 כוסות ציר בקר.
מביאים לרתיחה על הגז את התבשיל ומכניסים לתנור לכ-3 שעות על 170 מעלות.
הכנת הרביולי:
אין צורך להכין רביולי ביתי,יש לקנות רביולי איכותי ולבשל במים מס' דק'.
לאחר 3 שעות שהתבשיל בתנור מוסיפים את קוביות תפוח האדמה, 2 כוסות שועעית ואת הרביולי.
ממשיכים בצלייה איטית בתנור לעוד שעה וחצי.
אני מבטיח לכם שזה התבשיל הטוב ביותר לארוחה מזינה וטעימה גם בקיץ.
מתכון מאסטר שף בשר | מתכון רביולי איטלקי עם בשר בקר וקימל מתכון מאסטר שף בשר | מתכוני בשר | מתכונים

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...