יום שני, 15 באוגוסט 2011

מתכון פילה בקר מיושן בציפוי עשבי תיבול

מתכון פילה בקר מיושן בציפוי עשבי תיבול בצלייה על הגריל | פילה מיושן מתכון מושלם לצלייה על הגריל.
מתכון מאסטר שף בשר 2 פילה מיושן. אוכל טוב ומנה מושלמת
מתכון קליק לנתח פילה מיושן בציפוי עשבי תיבול,הריח והטעם פשוט מדהימים.
מתכון פילה מיושן | ארוחת בשר לקרניבורים- אוהבי בשר מושבעים

מצרכים:

פילה מיושן בתערובת עשבי תיבול
1 נתח פילה בקר משקל - 2 קילו לפחות.
3 כפות אורגנו יבש או טרי
3 כפות רוזמרין טרי קצוץ דק
3 כפות טימין קצוץ דק
2 כפות מלח גס
1 כף פלפל שחור גרוס
1/2 כף שמן זית איכותי

 אופן ההכנה:

על משטח עבודה יש לפזר את כל עשבי התיבול כולל  שמן הזית,המלח והפלפל.

מניחים את נתח הפילה על תערובת עשבי התיבול ומגלגלים מצד לצד עד שכל נתח הפילה מצופה בעשבי תיבול.
מניחים בצד למשך חצי שעה לספיגת כל הטעים.


-->
נתח פילה מיושן מתכון מושלם לשבת ולחג

מדליקים מנגל פחמים או גז ומחכים לחימום חזק של הרשת. טיפים לברביקיו מושלם
לקבלת מידת צלייה מדיום יש להניח את נתח הפילה המיושן על הגריל כ 7 דק' מכל צד.

לאחר צליית נתח הפילה יש להוציא לקרש חיתוך ולהתחיל לפרוס את הנתח. במידה ורוצים מידת צלייה יותר גבוהה יש להניח מכל צד עוד כ -דקה.
מתכון נתח פילה מיושן מתכון מאסטר שף בשר 2
ניתן להגיש בתוספת תפוחי אדמה או ירקות אנטיפסטי.

בתאבון.

מחפש בשר איכותי,נקי וכשר | מחפש נתחים מיוחדים לצלייה על הגריל | 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...