יום שלישי, 30 באוגוסט 2011

פלפלים קלויים ובצל על האש מתכון אנטיפסטי

פלפלים קלויים ובצל על האש מתכון אנטיפסטי מחפש תוספת קלילה לבשר על האש? | מתכון אנטיפסטי מהיר וקליל
מנה מושלמת של מאסטר שף אנטיפסטי
תערובת צבעונית של פלפלים קלויים, יחד עם בצל אדום ולבן, תוספת מושלמת למנות בשר:נקניקיות מרגז,צו'ריסוס, המבורגרים, סטייקים, או חזה עוף.
אנטיפסטי כתוספת לבשר | אוכל טוב | מתכונים | מתכוני בשר


המצרכים:

1 בצל לבן, קלוף, חתוך לרבעים
1 בצל סגול, קלוף, חתוך לרבעים
1 פלפל ירוק, חתוך לרבעים
1 פלפל אדום, חתוך לרבעים
1 פלפל כתום, חתוך לרבעים
1 פלפל צהוב, חתוך לרבעים
3 כפות שמן זית
1 / 2 כפית מלח גס
1 / 2 כפית טרי פלפל שחור טחון
5 ענפי רוזמין
5 ענפי טימין

אופן ההכנה:
1.ניתן לשפד (וגם לא) את הירקות על שיפוד,קחו את כל המרכיבים ערבבו בקערה גדולה כולל השמן ,הרוזמרין והטימין.
 הניחו את כל הירקות על המנגל למשך 8-9 דק' מכל צד ויש לכם מנת אנטיפסטי מושלם כתוספת לבשר.
מתכוני בשר | מתכוני עוף | מתכון ירקות למנגל | מתכוני אורז | מתכוני פסטות | מתכוני המבורגר | מתכוני אנטריקוט

חדש באתר בקרוב יעלו 20 מתכוני המבורגר מיוחדים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...