יום שני, 22 באוגוסט 2011

תבשיל כבש ארומטי בבישול איטי

מתכון מאסטר שף בשר לתבשיל כבש ארומטי בתנור, הריחות והטעמים פשוט משגעים.
מומלץ לאכול אפילו בימי הקיץ החמים.
קוביות כבש ועצמות טלה בשילוב של זרעי תבלין מיוחדים מענקים לבשר ריחות ארומטים נהדרים.
מתכון כבש בתנור | מתכון טלה בתנור מתכון עם ריחות ארומטים נהדרים | מתכוני בשר | מתכונים

  מצרכים:
תבשיל כבש ארומטי
 600 גר' קוביות טלה חתוך לקוביות של כ  -3 סמ'
1 קג'  עצמות רגל כבש או טלה
 מלח ופלפל שחור
 חופן זרעי שומר כתושים
 חופן זרעי כמון כתושים
כפית תרמילי הל, שבורים
צרור טימין ורוזמין קשור בחבל בישול
2 בצלים קצוצים גס מאוד
3 גזרים קצוצים גס
 2 כפות  אבקת קארי אדומה
1 כף רסק עגבניות
1/2 ליטר מים
3 כוסות יין אדום משובח
4 כפות שמן זית
400 גר' עדשים אדומות
1 קג' פטריות טריות קצוצות לקוביות
אופן ההכנה
בסיר גדול המתאים לתנור מוזגים 4 כפות שמן זית, מניחים את צרור הטימין ,הרוזמרין,זרעי השומר,זרעי הכמון,ותרמילי ההל. ממתינים כ-1 דק' לפתיחת הארומה של התבלינים.
מוסיפים את בשר הטלה וסוגרים מכל הצדדים ומניחים בצד.
באותו סיר מטגנים מעט את הבצל,הגזר והפטריות כ 3 דק',
מחזירים את הבשר לסיר. מוסיפים 400 גר' עדשים כתומות, 2  כפות קארי אדום, 1 כף רסק עגבניות, מלח ופלפל ו1 קג' עצמות כבש או טלה.
מוסיפים 1/2 ליטר מים ויין לסיר מבשלים על הגז עד לרתחיה.  
מכניסים לתנור לחום של 170 מעלות  ומבשלים במשך 4-6 שעות.
מתכון מאסטר שף בשר תבשיל כבש ארומטי

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...