יום שני, 15 באוגוסט 2011

רול אנטריקוט | ראפ אנטריקוט | טורטיה אנטריקוט


ירקות מוקפצים

מחפש מתכון רול אנטריקוט | מחפש מתכון לטורטיה אנטריקוט  | חדש באתר מתכון ראפ אנטריקוט.


יצא לי המון פעמיים לאכול רול אנטריקוט בכל מיני מסעדות.(אני לא מתכוון לפרסם מסעדה כזו או אחרת) רוב הרולים כמעט זהים.
טורטיה טובה ודקה,רטבים מיוחדים (או שלא) וכמובן נתחי אנטריקוט מוקפצים על הפלנ'צה.


היום החלטתי לפנק אתכם במתכון רול אנטריקוט מושלם ממש כמו במסעדות עם מעט שידרוגים.
בשר אנטריקוט מתובל ברוטב צ'ימצ'ורי,ירקות מוקפצים עם שמן שומשום וסוייה,רטבים מיוחדים ועוד..
הוסף כיתוב
מתכון מאסטר שף בשר  לרול אנטריקוט. 

מצרכים:

300 גר' אנטריקוט פרוס דק
2 פלפלים אדומים
2 פלפלים צהובים
6 פרחי כרובית (לאחר הרתחה)
6 פרחי ברוקולי
1 בצל חתוך לאורך
8 פטריות טריות חצויות
3 שיני שום
2 גזרים חתוכים לרצועות דקות
3 כפות שמן שומשום
3 כפות סוייה
1/2 כפית פלפל שחור גרוס

ממרח גווקאמולי  :

4 אבוקדו בשלים
2 פלפלים ירוקים חריפים, קצוצים דק
1 בצל סגול, קצוץ דק
מלח ופלפל שחור
חופן עלי כוסברה קצוצים דק
2 עגבניות, ללא הגרעינים, קצוצות דק
מיץ מ-1 לימון גדול

טורטיה אנטריקוט עם ירקות מוקפצים
למתכון רוטב צ'ימצ'ורי לחצו כאן


אופן הכנת  גווקאמולי :

מועכים את האבוקדו עד שמתקבלת משחה. מייד מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים היטב כד לעצור את ההשחרה. מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים היטב ומתקנים תיבול.

מוסיפים את עגבניות רק לפני ההגשה, כדי שלא ידללו את המטבל.

אופן הכנת המוקפץ


 מתחילים בטיגון הבצל עד להזהבה וממשיכים בטיגון כל הירקות כ- 4 דקות בהקפצה מהירה על אש גבוה.
מוסיפים את שמן השומשום והסוייה תוך כדי הקפצה (ניתן להוסיף) מעט מאוד מלח,פלפל שחור גרוס,מעט פפריקה חריפה,קמצוץ כמון טרי.
מקפיצים מס' דק' מורידים מהאש.


אופן הכנת נתחי האנטריקוט:
 מוסיפים 2 כפיות שמן זית ומחממים את השמן טוב טוב ומוסיפים את פרוסות האנטריקוט להקפצה של 2-3 דק' מכל צד על אש גבוה. מוסיפים חצי כפית שמן שומשום ומעט סוייה.
ניתן להחליף את הבשר בעוף כגון: נתחי פרגית או חזה עוף


לסיום המנה: בקצה הטורטיה מורחים ממרח גווקאמולי ,מוסיפים ירקות מוקפצים ואת נתחי האנטריקוט.
מזלפים מעל רוטב צ'ימצ'ורי איכותי (למתכון צ'ימצ'ורי לחצו כאן)
ומגלגלים את הטורטיה.



מתכון מאסטר שף בשר לטורטיה אנטריקוט וירקות מוקפצים.




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...