יום שישי, 7 באוקטובר 2011

אנטיפסטי בדבש ושומשום


אנטיפסטי בדבש ושומשום
 מחפש מתכון לאנטיפסטי קל ומהיר להכנה?
אנטיפסטי בתוספת דבש ושומשום.
תוספת נהדרת למאכלים כגון:  תבשילי בשר,דגים ועוף.
מתכון אנטיפסטי מהיר וקל להכנה.
מתכון אנטיפסטי לערב פסח | תוספת מושלמת לערב פסח
מחפש מתכון לירקות בתנור לערב פסח?
אנטיספטי לערב פסח, מתכון מושלם לערב חג הפסח
מצרכים:
10 גזרים קטנים
20 פטריות שמפניון
10 בצלצלי שאלוט
10 שיני שום קלופות
2 כפות דבש
1/2 כפית מלח גס
1/2 פלפל שחור

אופן ההכנה:
מחממים תנור מראש לחום של -200 מעלות.
בתבנית מפזרים את כל הירקות בתוספת מלח ופלפל שחור
וצולים בתנור כ- 20 דק'.
לאחר מכן מוזגים על כל הירקות דבש ושומשום ומערבבים מעט.
ממשיכים בצלייה עוד 20 דק' על חום של -160 מעלות.
שימו לב: כל ירקות האנטיפסטי צריכים להיות מזוגגים ודביקים.
ניתן להוסיף כל ירק שרק תרצו.
בתאבון.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...