יום שני, 3 באוקטובר 2011

מתכון קדרת כדורי בשר טחון | מתכון לשישי וערבי חג

מחפש מתכון לקדרת כדורי בשר טחון?
מתכון מושלם, קדרת כדורי בשר טחון בטוויסט חמוץ.
מתכון קדרת כדורי בשר טחון לארוחת שיש וערבי חג  | אוכל טוב | מתכון בשר מושלם.
לא סתם עוד כדור בשר.
כדורי בשר בדרך כלל משעממים בתיבול פשוט.
היום אני מכין מתכון קדרת בשר או יותר נכון קדרת כדורי בשר
עם המון עשבי תיבול,ודלעת מתוקה.

תהנו,


מצרכים:
1 קילו בשר טחון
3 בצלים גדולים
1 כרישה החלק הלבן
15-17 שיני שום קלופות
1 צרור פטרוזיליה
1 צרור כוסברה
4 גבעולי סלרי קצוצים  דק
1 צרור בזיליקום
4 ענפי טימין
2 ביצים
מלח
פלפל שחור גרוס גס
מקל קינמון או אבקת קינמון
1/2 כוס שמן זית
1/2 כוס מיץ לימון
½1 ק"ג דלעת, חתוכה לקוביות גדולות
2 כוס מים

אופן ההכנה:
במעבד מזון קוצצים את הבצל, הכוסברה, הבזיליקום והפטרוזיליה ומעבירים לקערה גדולה. בקערה נוספת מערבבים את הבשר והביצים, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים לתערובת אחידה. במחבת עם שמן מטגנים את הכרישה הקצוצה, שום, סלרי והדלעת. מתבלים במלח, פלפל וקינמון, מוסיפים את מיץ הלימון וכוס וחצי מים ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים רבע שעה. יוצרים כדורים מתערובת הבשר, מניחים בסיר על מצע הירקות, מרתיחים, מנמיכים את האש ומבשלים רבע שעה. מעבירים לתנור לחצי שעה בחום של 180 מעלות

מתכון מאסטר שף בשר לקדרת כדורי בשר ועשבי תיבול  | אוכל טוב | בשר

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...