יום רביעי, 31 באוגוסט 2011

עוף תאילנדי בתוספת צ'אטני מנגו .


המתכון הבא הינו מתכון עוף תאילנדי קל,מהיר,פשוט וטעים.
מתכון עוף עם צ'אטני מנגו בשילוב שקדים פרוסים על מצע אורז לבן.
מתכון תאילנדי אותנטי מהמזרח הרחוק.
יש סאגה שלמה  מהיכן הגיע רוטב הצ'אטני.! חלק אומרים מתאילנד ורבים טוענים שזה בעצם תבלין מהמטבח ההודי.
אני לא מתכוון לריב לא עם ההודים ולא עם התאילנדים ולכן ניתן את הקרדיט לרוטב הצ'אטני לכל תושבי המזרח הרחוק.
את המתכון הנוכחי אכלתי לא מזמן במסעדה תאילנדית בלב ת"א, האירוח היה מושלם הריחות שעטפו את המסעדה היו פשוט מטריפים.

עוף מוקפץ עם קארי,צ'אטני מנגו,בצל ירוק,אוכמניות מיובשות ,טימין ורוטב חריף אש.
שימו לב: המנה חריפה מאוד.

עוף תאילנדי בתוספת צ'אטני מנגו
מצרכים:
1 קילו חזה עוף חתוך לקוביות
3 בצלים חתוכים לרצועות עבות
5 שיני שום
1 כף ג'ינג'ר חותך לרצועות דקות
4 כפות שמן זית
1 כף קארי אדום
מלח לפי הטעם
פלפל שחור גרוס
2 פלפלים ירקום חתוכים לרצועות
2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
1  פלפל אדום חריף חתוך לקוביות
1/2 כוס בצל ירוק פרוס באלכסון
3 כוסות אוכמניות מיובשות
2 כפות טימין יבש או טרי
כוס שקדים פרוסים
3 כפות צ'אטני מנגו

אופן ההכנה:
בקערה גדולה מכניסים את נתחי העוף ומפזרים מעל כף קארי אדום, מלח, פלפל ,ג'ינג'ר ומערבבים הכל.
למחבת גדולה (ווק עדיף) מוזגים 4 כפות שמן ומתחילים בטיגון מהיר של נתחי עוף.
שימו לב לא יותר מ 3 דק' טיגון מהיר לאחר 3 דק' מוסיפים בצל ,שום ,פלפל חריף ואת 2 סוגי הפלפלים.
ממשיכים בהקפצה של 3 דק' נוספות.
מנמיחים את האש ומוסיפים את 3 כוסות האוכמניות,3 כפות צ'אטני,בצל ירוק וטימין.
מבשלים על אש נמוכה כ- 4 דק' נוספות והמנה מוכנה.
לסיום המנה מגישים עם אורז לבן ומעל את העוף המוקפץ עם תערובת הצ'אטני שלנו ומפזרים שקדים פרוסים מעל.
מנה תאילנדית מושלמת,
בתאבון.
 מתכון מאסטר שף בשר | קנית בשר | מתכוני בשר | מתכונים |  שף בשר- המומחיות שלנו התענוג שלכם.

יום שלישי, 30 באוגוסט 2011

פלפלים קלויים ובצל על האש מתכון אנטיפסטי

פלפלים קלויים ובצל על האש מתכון אנטיפסטי מחפש תוספת קלילה לבשר על האש? | מתכון אנטיפסטי מהיר וקליל
מנה מושלמת של מאסטר שף אנטיפסטי
תערובת צבעונית של פלפלים קלויים, יחד עם בצל אדום ולבן, תוספת מושלמת למנות בשר:נקניקיות מרגז,צו'ריסוס, המבורגרים, סטייקים, או חזה עוף.
אנטיפסטי כתוספת לבשר | אוכל טוב | מתכונים | מתכוני בשר


המצרכים:

1 בצל לבן, קלוף, חתוך לרבעים
1 בצל סגול, קלוף, חתוך לרבעים
1 פלפל ירוק, חתוך לרבעים
1 פלפל אדום, חתוך לרבעים
1 פלפל כתום, חתוך לרבעים
1 פלפל צהוב, חתוך לרבעים
3 כפות שמן זית
1 / 2 כפית מלח גס
1 / 2 כפית טרי פלפל שחור טחון
5 ענפי רוזמין
5 ענפי טימין

אופן ההכנה:
1.ניתן לשפד (וגם לא) את הירקות על שיפוד,קחו את כל המרכיבים ערבבו בקערה גדולה כולל השמן ,הרוזמרין והטימין.
 הניחו את כל הירקות על המנגל למשך 8-9 דק' מכל צד ויש לכם מנת אנטיפסטי מושלם כתוספת לבשר.
מתכוני בשר | מתכוני עוף | מתכון ירקות למנגל | מתכוני אורז | מתכוני פסטות | מתכוני המבורגר | מתכוני אנטריקוט

חדש באתר בקרוב יעלו 20 מתכוני המבורגר מיוחדים.

יום שני, 22 באוגוסט 2011

תבשיל רביולי איטלקי עם בשר בקר בבישול איטי

מתכון איטלקי עשיר בטעמים וניחוחות.
תבשיל רביולי איטלקי עם בשר בקר בבישול איטי
תבשיל כפרי שופע ירקות עם רביולי איטלקי,בשר בקר ועגבניות.
מתכון מאסטר שף בשר לתבשיל רביולי כפרי עם נתחי בשר בקר.

תבשיל רביולי איטלקי עם בשר בקר בבישול איטי
מצרכים:
1 ק'ג בשר בקר מס'5 חתוך לקוביות
1/2 קילו רביולי איכותי
 6 תפוחי אדמה, חתוכים לקוביות
3 עגבניות טריות חצויות
5 שיני שום שלמות
1 בצל חתוך לקוביות
1/4 כוס קמח
 1 כף פפריקה
1/2 כפית מלח
1/2 פלפל שחור
4 כפות שמן זית
1/4 כפית קימל
4 כוסות ציר בקר
2 כוסות שועעית טרייה או קפוא

אופן ההכנה:
מקמחים את נתחי הבשר במעט קמח ומנחים בצד.
בסיר יצוק מוזגים 4 כפות שמן זית ומכניסים לתוכו את נתחי הבשר,סוגרים את הבשר מכל הכיוונים ומוצאים לצלחת.
באותו הסיר מטגנים קלות בצל ושום ומחזירים את נתחי הבשר לסיר.
מתבלים במלח,פלפל, 1/4 כפית קימל,כף פפריקה,3 עגבניות חצויות ו 4 כוסות ציר בקר.
מביאים לרתיחה על הגז את התבשיל ומכניסים לתנור לכ-3 שעות על 170 מעלות.
הכנת הרביולי:
אין צורך להכין רביולי ביתי,יש לקנות רביולי איכותי ולבשל במים מס' דק'.
לאחר 3 שעות שהתבשיל בתנור מוסיפים את קוביות תפוח האדמה, 2 כוסות שועעית ואת הרביולי.
ממשיכים בצלייה איטית בתנור לעוד שעה וחצי.
אני מבטיח לכם שזה התבשיל הטוב ביותר לארוחה מזינה וטעימה גם בקיץ.
מתכון מאסטר שף בשר | מתכון רביולי איטלקי עם בשר בקר וקימל מתכון מאסטר שף בשר | מתכוני בשר | מתכונים

תבשיל כבש ארומטי בבישול איטי

מתכון מאסטר שף בשר לתבשיל כבש ארומטי בתנור, הריחות והטעמים פשוט משגעים.
מומלץ לאכול אפילו בימי הקיץ החמים.
קוביות כבש ועצמות טלה בשילוב של זרעי תבלין מיוחדים מענקים לבשר ריחות ארומטים נהדרים.
מתכון כבש בתנור | מתכון טלה בתנור מתכון עם ריחות ארומטים נהדרים | מתכוני בשר | מתכונים

  מצרכים:
תבשיל כבש ארומטי
 600 גר' קוביות טלה חתוך לקוביות של כ  -3 סמ'
1 קג'  עצמות רגל כבש או טלה
 מלח ופלפל שחור
 חופן זרעי שומר כתושים
 חופן זרעי כמון כתושים
כפית תרמילי הל, שבורים
צרור טימין ורוזמין קשור בחבל בישול
2 בצלים קצוצים גס מאוד
3 גזרים קצוצים גס
 2 כפות  אבקת קארי אדומה
1 כף רסק עגבניות
1/2 ליטר מים
3 כוסות יין אדום משובח
4 כפות שמן זית
400 גר' עדשים אדומות
1 קג' פטריות טריות קצוצות לקוביות
אופן ההכנה
בסיר גדול המתאים לתנור מוזגים 4 כפות שמן זית, מניחים את צרור הטימין ,הרוזמרין,זרעי השומר,זרעי הכמון,ותרמילי ההל. ממתינים כ-1 דק' לפתיחת הארומה של התבלינים.
מוסיפים את בשר הטלה וסוגרים מכל הצדדים ומניחים בצד.
באותו סיר מטגנים מעט את הבצל,הגזר והפטריות כ 3 דק',
מחזירים את הבשר לסיר. מוסיפים 400 גר' עדשים כתומות, 2  כפות קארי אדום, 1 כף רסק עגבניות, מלח ופלפל ו1 קג' עצמות כבש או טלה.
מוסיפים 1/2 ליטר מים ויין לסיר מבשלים על הגז עד לרתחיה.  
מכניסים לתנור לחום של 170 מעלות  ומבשלים במשך 4-6 שעות.
מתכון מאסטר שף בשר תבשיל כבש ארומטי

יום שני, 15 באוגוסט 2011

רול אנטריקוט | ראפ אנטריקוט | טורטיה אנטריקוט


ירקות מוקפצים

מחפש מתכון רול אנטריקוט | מחפש מתכון לטורטיה אנטריקוט  | חדש באתר מתכון ראפ אנטריקוט.


יצא לי המון פעמיים לאכול רול אנטריקוט בכל מיני מסעדות.(אני לא מתכוון לפרסם מסעדה כזו או אחרת) רוב הרולים כמעט זהים.
טורטיה טובה ודקה,רטבים מיוחדים (או שלא) וכמובן נתחי אנטריקוט מוקפצים על הפלנ'צה.


היום החלטתי לפנק אתכם במתכון רול אנטריקוט מושלם ממש כמו במסעדות עם מעט שידרוגים.
בשר אנטריקוט מתובל ברוטב צ'ימצ'ורי,ירקות מוקפצים עם שמן שומשום וסוייה,רטבים מיוחדים ועוד..
הוסף כיתוב
מתכון מאסטר שף בשר  לרול אנטריקוט. 

מצרכים:

300 גר' אנטריקוט פרוס דק
2 פלפלים אדומים
2 פלפלים צהובים
6 פרחי כרובית (לאחר הרתחה)
6 פרחי ברוקולי
1 בצל חתוך לאורך
8 פטריות טריות חצויות
3 שיני שום
2 גזרים חתוכים לרצועות דקות
3 כפות שמן שומשום
3 כפות סוייה
1/2 כפית פלפל שחור גרוס

ממרח גווקאמולי  :

4 אבוקדו בשלים
2 פלפלים ירוקים חריפים, קצוצים דק
1 בצל סגול, קצוץ דק
מלח ופלפל שחור
חופן עלי כוסברה קצוצים דק
2 עגבניות, ללא הגרעינים, קצוצות דק
מיץ מ-1 לימון גדול

טורטיה אנטריקוט עם ירקות מוקפצים
למתכון רוטב צ'ימצ'ורי לחצו כאן


אופן הכנת  גווקאמולי :

מועכים את האבוקדו עד שמתקבלת משחה. מייד מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים היטב כד לעצור את ההשחרה. מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים היטב ומתקנים תיבול.

מוסיפים את עגבניות רק לפני ההגשה, כדי שלא ידללו את המטבל.

אופן הכנת המוקפץ


 מתחילים בטיגון הבצל עד להזהבה וממשיכים בטיגון כל הירקות כ- 4 דקות בהקפצה מהירה על אש גבוה.
מוסיפים את שמן השומשום והסוייה תוך כדי הקפצה (ניתן להוסיף) מעט מאוד מלח,פלפל שחור גרוס,מעט פפריקה חריפה,קמצוץ כמון טרי.
מקפיצים מס' דק' מורידים מהאש.


אופן הכנת נתחי האנטריקוט:
 מוסיפים 2 כפיות שמן זית ומחממים את השמן טוב טוב ומוסיפים את פרוסות האנטריקוט להקפצה של 2-3 דק' מכל צד על אש גבוה. מוסיפים חצי כפית שמן שומשום ומעט סוייה.
ניתן להחליף את הבשר בעוף כגון: נתחי פרגית או חזה עוף


לסיום המנה: בקצה הטורטיה מורחים ממרח גווקאמולי ,מוסיפים ירקות מוקפצים ואת נתחי האנטריקוט.
מזלפים מעל רוטב צ'ימצ'ורי איכותי (למתכון צ'ימצ'ורי לחצו כאן)
ומגלגלים את הטורטיה.



מתכון מאסטר שף בשר לטורטיה אנטריקוט וירקות מוקפצים.




מתכון פילה בקר מיושן בציפוי עשבי תיבול

מתכון פילה בקר מיושן בציפוי עשבי תיבול בצלייה על הגריל | פילה מיושן מתכון מושלם לצלייה על הגריל.
מתכון מאסטר שף בשר 2 פילה מיושן. אוכל טוב ומנה מושלמת
מתכון קליק לנתח פילה מיושן בציפוי עשבי תיבול,הריח והטעם פשוט מדהימים.
מתכון פילה מיושן | ארוחת בשר לקרניבורים- אוהבי בשר מושבעים

מצרכים:

פילה מיושן בתערובת עשבי תיבול
1 נתח פילה בקר משקל - 2 קילו לפחות.
3 כפות אורגנו יבש או טרי
3 כפות רוזמרין טרי קצוץ דק
3 כפות טימין קצוץ דק
2 כפות מלח גס
1 כף פלפל שחור גרוס
1/2 כף שמן זית איכותי

 אופן ההכנה:

על משטח עבודה יש לפזר את כל עשבי התיבול כולל  שמן הזית,המלח והפלפל.

מניחים את נתח הפילה על תערובת עשבי התיבול ומגלגלים מצד לצד עד שכל נתח הפילה מצופה בעשבי תיבול.
מניחים בצד למשך חצי שעה לספיגת כל הטעים.


-->
נתח פילה מיושן מתכון מושלם לשבת ולחג

מדליקים מנגל פחמים או גז ומחכים לחימום חזק של הרשת. טיפים לברביקיו מושלם
לקבלת מידת צלייה מדיום יש להניח את נתח הפילה המיושן על הגריל כ 7 דק' מכל צד.

לאחר צליית נתח הפילה יש להוציא לקרש חיתוך ולהתחיל לפרוס את הנתח. במידה ורוצים מידת צלייה יותר גבוהה יש להניח מכל צד עוד כ -דקה.
מתכון נתח פילה מיושן מתכון מאסטר שף בשר 2
ניתן להגיש בתוספת תפוחי אדמה או ירקות אנטיפסטי.

בתאבון.

מחפש בשר איכותי,נקי וכשר | מחפש נתחים מיוחדים לצלייה על הגריל | 

יום ראשון, 7 באוגוסט 2011

מתכוני תפוח אדמה -מאסטר שף בשר 2


בקרוב באתר מתכונים מיוחדים : מתכון רושטי- לביבת תפוח אדמה בשילוב בשר טחון ,פטריות ובצל מטוגן 
כיסונים ממולאים בתפוחי אדמה ובשר טחון- מתכון מאסטר שף בשר 2
פשטידה מרוקאית - "מחמרה" המון ירק ,חריף, תפוחי אדמה מבושלים,ביצים והמון ירק- מתכוני תפוחי אדמה בקרוב במאסטר שף בשר 2/
מחפש מתכון לתפוחי אדמה אפויים בתנור?
-->

עוף ממולא בפירה תפוח אדמה מנת מאסטר שף בשר 2- פרגית מתובלת בשילוב פירה עם עשבי תיבול רוטב טאריקי מפולפל.
מתכון המבורגר צמחוני בשילוב תפוחי אדמה.
בייגלה תפוח אדמה - מתכון מאסטר שף בשר 2
תפוח אדמה אפוי בתנור עם מעט שמנת ופטריות השילוב מוצרלה עדינה- מתכון מאסטר שף בשר 2
מתכון תפוח אדמה אפוי בתנור עם עשבי תיבול,מלח גס ופלפל גרוס


מתכון תפוחי אדמה

מתכוני תפוח אדמה בקרוב באתר.
-->

















תפוחי אדמה מיוחדים

התמונות צולמו במצלמת קנון.
Canon EOS Rebel T3 12.2 MP CMOS Digital SLR with 18-55mm IS II Lens + Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III Telephoto Zoom Lens

יום שלישי, 2 באוגוסט 2011

רצועות אנטריקוט פיקנטי עם אורז בסמטי או כסנדויץ' גורמה

מתכון רצועות אנטריקוט בניחוח אסיאתית.
מנה המשלבת בשר אנטריקוט ,נבטים עם מעט פלפל ירוק חריף בשילוב סוויה ושמן שומשום.
מנה אסיאתית ממש כמו של המסעדות הגדולות בארץ.
את המנה הזו אכלתי לשמחתי גם במסעדת הסוהו, בראשון לציון וגם בג'ירף נולדס בר, בתל אביב.
אבל האמת המנה הטובה ביותר שיצא לי לאכול הינה במסעדת ריבר נודל בר,בראשון לציון
היום נלמד להכין מתכון אסייאתי פשוט וקל להכנה.
בכל זאת בחום של אוגוסט,ספטמבר למי יש כוח לעמוד שעות במטבח?
מתכון מאסטר שף בשר לנתחי אנטריקוט אסייאתי,תהנו
מתכונים מובחרים עכשיו באתר | מתכוני בשר כשרים
 נסו לאכול את רצועות האנטריקוט כסנדויץ' גורמה מומלץ מאוד

מרכיבים:
1 קילו פרוסות אנטריקוט של בערך4 ס"מרוחב ועובי של לפחות 2 סמ'
1 פלפל ירוק
1 גמבה אדומה
2 פלפל צ'ילי אדום טרי
2 בצלים חתוכים לפרוסות עבות
חבילה  של נבטים 
 6 כפות של רוטב סויה
 3 כפות שמן זית כתית
חצי כוס כוסברה טריה
1 כף שמן שומשום
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
במחבת טפלון מוזגים 2 כפות שמן זית ומתחילים להקפיץ את הבצל.לאחר שהבצל שקוף מכניסים את פלפל הצ'ילי,
מוסיפים את שני סוגי הפלפלים וממשיכים בהקפצה  מהירה.
מתבלים בשמן שומשום, מעט מלח ופלפל גרוס ומוציאים מהמחבת לקערה גדולה
באותה מחבת מוזגים כף שמן זית ומתחילים בהקפצה מהירה של נתחי האנטריקוט שימו לב לא יותר מידי.
מתבלים במעט מלח ופלפל שחור (לא לשכוח יש פלפל חריף במנה).
לאחר כ-4 דק' בשר האנטריקוט מוכן. מחזירים למחבת את כל תערובות הירקות וממשיכים בהקפצה של כ- 1  מוסיפים  רוטב סויה, חבילת נבטים וחצי כוס כוסברה.
מומלץ לאכול את המנה עם אורז בסמטי 
 
מתכון מושלם לראש השנה | ניתן לאכול את רצועות האנטריקוט בסנדויץ' גורמה איכותי.
מתכונים מושלמים לראש השנה ולחגים.
מתכון לארוחת צהריים מהירה סנדויץ' גורמה מאסטר שף בשר
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...