מחפש נזיד בשר צא'ך?
מתכון תבשיל/ נזיד בשר צא'ך משהו שיצרתי מהראש
החורף כמעט כאן והחבר הקרוב ביותר שלי כרגע זה מרק או נזיד בשר איכותי.
כל נזיד בשר מתאים לארוחת שישי וערבי חג. ממולץ לערב סוכות | אוכל טוב | מתכון בשר מושלם..
עם בשר איכותי ותיבול נכון בשילוב יין איכותי ,המנה הזו היא נזיד בשר טעים,מזין ובריא.
קחו את המתכון כבסיס לנזיד הבשר שלכם ושדרגו עם ירקות ותיבול כרצונכם
אוכל טוב מתחיל בבשר טוב, לכן אל תתפשרו על בשר איכותי וכמובן טרי
רוצים לקבל נזיד בשר טעים במיוחד? לאחר הבישול וקירור המתבשיל הכניסו את הנזיד למקרר ליום.
תהנו,
מצרכים:
½ 2 ק"ג בשר בקר צ'אק, חתך לתוך קוביות 1 אינטש
2 כפות שמן זית
חבילת גזר גמדי או 4 גזרים חתוכים לעיגולים.
10 שיני שום קלופות קצוצות גס
2 בצלים פרוסים לעיגולים
2 כפיות שום קצוץ
1 בקבוק יין אדום יבש
1 כוס ציר בשר או ציר ירקות - למתכון ציר לחצו כאן
1 כף רסק עגבניות
1 כף טימין יבש
3 כפות קמח
1 קילו פטריות טריות, פרוסות
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
בסיר יצוק ברזל עמוק או סיר הולנדי חרס מוזגים שמן זית, ומתחילים לסגור את בשר הצא'ך. כ- 3-4 דק' מכל צד.
עם סיום סגירת הבשר מניחים בצד.
באותו הסיר עם שאריות שומן הבשר מזהיבים בצל ושום ומתבלים במלח ופלפל.
ממשיכים בהזהבת הבצל ומכניסים את קילו הפטריות להקפצה מהירה.
מוסיפים את הגזר,ולאחר מכן את הטימין, רסק העגבניות, יין איכותי וכוס ציר. מביאים לרתיחה
ומכניסים לתנור ל-200 מעלות למשך שעה וחצי עד שעתיים.
מתכון מאסטר שף בשר לנזיד בשר צא'ך | אוכל טוב | בשר
מתכון תבשיל/ נזיד בשר צא'ך משהו שיצרתי מהראש
החורף כמעט כאן והחבר הקרוב ביותר שלי כרגע זה מרק או נזיד בשר איכותי.
כל נזיד בשר מתאים לארוחת שישי וערבי חג. ממולץ לערב סוכות | אוכל טוב | מתכון בשר מושלם..
עם בשר איכותי ותיבול נכון בשילוב יין איכותי ,המנה הזו היא נזיד בשר טעים,מזין ובריא.
קחו את המתכון כבסיס לנזיד הבשר שלכם ושדרגו עם ירקות ותיבול כרצונכם
אוכל טוב מתחיל בבשר טוב, לכן אל תתפשרו על בשר איכותי וכמובן טרי
רוצים לקבל נזיד בשר טעים במיוחד? לאחר הבישול וקירור המתבשיל הכניסו את הנזיד למקרר ליום.
תהנו,
מצרכים:
½ 2 ק"ג בשר בקר צ'אק, חתך לתוך קוביות 1 אינטש
2 כפות שמן זית
חבילת גזר גמדי או 4 גזרים חתוכים לעיגולים.
10 שיני שום קלופות קצוצות גס
2 בצלים פרוסים לעיגולים
2 כפיות שום קצוץ
1 בקבוק יין אדום יבש
1 כוס ציר בשר או ציר ירקות - למתכון ציר לחצו כאן
1 כף רסק עגבניות
1 כף טימין יבש
3 כפות קמח
1 קילו פטריות טריות, פרוסות
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
בסיר יצוק ברזל עמוק או סיר הולנדי חרס מוזגים שמן זית, ומתחילים לסגור את בשר הצא'ך. כ- 3-4 דק' מכל צד.
עם סיום סגירת הבשר מניחים בצד.
באותו הסיר עם שאריות שומן הבשר מזהיבים בצל ושום ומתבלים במלח ופלפל.
ממשיכים בהזהבת הבצל ומכניסים את קילו הפטריות להקפצה מהירה.
מוסיפים את הגזר,ולאחר מכן את הטימין, רסק העגבניות, יין איכותי וכוס ציר. מביאים לרתיחה
ומכניסים לתנור ל-200 מעלות למשך שעה וחצי עד שעתיים.
מתכון מאסטר שף בשר לנזיד בשר צא'ך | אוכל טוב | בשר
נזיד בשר איכותי. מתכון פשוט נהדר, אני הוספתי תפוחי אדמה וגרגרי קימל והנזיד בשר ממש שודרג.
השבמחקחומר למחשבה.
נועה
מתכון נזיד בשר איכותי ונפלא. נועה שמעתי לעצעתך והוספתי גרגרי קימל, מושלם
השבמחק