מתכון לקבב ישראלי | מאסטר שף בשר |
הקבב הישראלי מעט חריף, עם ניחוחות ים תיכונים.
המרכיבים כמעט זהים לקבב הטורקי או לקבב היווני, אבל בטווייסט נחמד של חריפות ומתיקות גם יחד.
אין ספק שהקבב הישראלי הינו הטוב ביותר לטעמי.
תוספת תבלין בהרט מוסיף מתיקות מדהימה לקבב הישראלי, וכמו כן גם תוספת גרגירי הכמון המתפצחים בפה תעניק למנה טעם מיוחד.
מתכון הקבב הטוב ביותר | מתכון קבב ישראלי ליום העצמאות
קבב ישראלי חריף
מצרכים:
1 ק"ג בשר כבש או טלה טחון גס
300 גר' שומן כבש
1 בצל גדול קצוץ
2 שיני שום קצוצות
1 פלפל ירוק חריף מנוקה לקצוץ
כוס כוסברה קצוצה
1 כפית בהרט מתוק
1 כפית פפריקה אדומה
4 כפות נענע קצוצה
חצי כוס צנוברים
1 כף גרגירי כמון שלמים
4 כפות שמן זית
מלח, פלפל שחור טחון טרי (לפי הטעם)
אופן ההכנה:
בקערה גדולה מכניסים את כל הבשרים, התבלינים, עשבי התיבול והצנוברים.
מערבבים מעט אין צורך בלישה, אלא בקיפול הבשר עם כל התבלינים.
מכניסים למקרר לכ-4 שעות, לאחר מכן יש להוציא את תערובת הבשר כ-שעה לפני צלייתו על הגריל.
הכינו קציצות במשקל של 150- 200 גר' לפחות ושפדו את הקבב על שיפוד ברזל.
טיפ: במידה ואין לכם שיפוד ברזל, ניתן לשפד על שיפוד עץ.
לפני שיפוד הקבב יש להרטיב באופן יסודי את מקלות השיפוד, ולאחר מכן לשפד את הקבב.
מאסטר שף בשר במבחר מתכוני בשר ליום העצמאות | כל מתכוני הקבב הינם כשרים | מבחר מתכוני קבב ליום העצמאות.
מחפשים מתכוני קבב? | כל סוגי הקבבים עכשיו באתר מאסטר שף בשר | מתכון לקבב ישראלי | מתכון לקבב בולגרי | מתכון לקבב רומני אמיתי | מתכוני קבב מכל העדות | מתכון לקבב יווני
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה